Thanksgivinglov, Black Friday och julpyntande

Förra veckan försvann i ett nafs. Olle och Karl kom hem, och tror de hann vara hemma i knappt 1h innan huset var fullt med kompisar. Precis som det ska vara :) 
De har verkligen sovit ut och bara varit, skönt. 
Karl var snäll och fixade biljetter till Lightning-Capitals. Vår första match denna säsongen, och vilken match! Så spännande och bra, slutade med vinst 3-2 övertid.
 
 
 
 
Olle, Karl, Ty och Casey
 
På torsdagen var det Thanksgiving och den firade vi hos fam Schiavone som bjöd på fantastisk kalkonmiddag. Vi bidrog med köttbullar. Tog inte ett endaste kort. 
Efter middagen fick Jenny och jag och killarna ett ryck, och drog till outleten. De bor ca 10 min från den i Ellenton, och Black Friday rean var igång redan. Julklappsshoppingen invigdes. 
 
Har lärt mig från tidigare år att ALDRIG ge mig ut på självaste Black Friday, för det är KAOS. Vet i tusan vad som flög i mig, för i år tyckte jag plötsligt att det ändå var en god ide. Som jag fick ÅNGRA mig. 
Satt i bilkö i timmar för att komma fram till vår outlet. Eftersom jag suttit så länge, så ville jag inte ge upp och vända hemåt. Vilket jag såklart borde gjort. När jag efter mycket om och men lyckats hitta en parkering, tänkte jag att jag börjar med att gå på toan. Kön var givetvis superlång. Vägrar ställa mig i den kön och tänker att nu går jag bara och handlar det jag ska, lite snabbt. Plockar ihop lite saker och går mot kassan. Inser då att kön till kassan är ju om möjligt ännu längre än den till toan. Skiter i allt, och beger mig tillbaka mot bilen igen, tomhänt och fortfarande kissnödig. Haha vilket misslyckande! Om det var kaos och bilköer för att ta sig in på outleten, så var det samma visa för att lämna såklart.... FY fan vad arg jag var på mig själv som utsatte mig för detta vansinne! 
Åkte hem och shoppade på nätet istället, vilket jag borde gjort från första början, som jag faktiskt brukar göra och fortsättningsvis alltid kommer göra....... lesson learned. 
 
På fredagen började vi julpynta ute! Älskar´t! Vi är först på vår gata, men på området är det i full gång. 
I år har Cory Lake verkligen satsat, och det är sååå fint pyntat! Måste ta foto nån kväll. 
Hej snögubbe. 
Fredrik hatar den, haha.
Det som saknas nu är projektorerna som lyser upp fasaden, de sätter vi upp nu i helgen, samtidigt som vi köper gran och fixar baksidan. 
 
Söndagkväll tog vi med oss Olle och Karl till Kobe för middag. 
Igårmorse åkte de tillbaka till allvaret igen, lovet slut för denna gång. Men Olle är tillbaka redan om 2,5 vecka då det är jullov :) 
Fredrik åkte till Stockholm, så från att ha haft huset fullt, så var det bara Molly och jag kvar igen. 
Vädret är ljuvligt just nu. Blev en promenad runt sjön, såg den här söta.
och dessa!
 
När jag kom hem fortsatte jag pyntandet inne. På med julmusik på högsta volym för känslan. Så nu är det stjärnor i allas fönster, ljusstakar och de få tomtar jag har är framme. 
 
 
 
Väntar ett litet tag med att hänga upp julstrumporna på dess krokar :) Måste köpa batterier till ljusslingan som ska vara i "granriset", sen är det lite annat piff kvar. 
 
Nu ska jag ut i det fina vädret!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Hahaha jag dör! Det återstår o se till nästa år om du har lärt dig!😉😂

2017-11-28 @ 22:25:03
Postat av: Carina

Lovar, aldrig mer!!;)

2017-11-29 @ 02:01:14
Postat av: Alexandra

Hahahah hade velat se det där!!! 😂

Svar: haha ja, eller inte......
carina åkermark

2017-11-29 @ 20:51:00
Postat av: Anonym

Var är den stora tomten som ni fick av oss?😂 // Ebba Appelqvist

Svar: Nu står den så fint o vinkar till alla som passerar på sjön 🤣😘
carina åkermark

2017-12-01 @ 18:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0