Resan redan snart slut.

Resan snart slut och som alltid går tiden alldeles för fort. Lika trevligt som vanligt och som Alma säger att man blir allt för bortskämd och vi längtar inte så mycket hem. Starten av vår resa började lite körigt. Farmor och farfar glömde sitt handbagage hemma detta pga av att deras bagage var lika svart som soffan där det stod.....Japp vi hann trots att tiden var knapp. Resan flöt på till vi missade flyget i Atlanta men vad gjorde det. Vi lärde oss hur det funkar och att det var inga problem att få komma på nästa. Väl på plats trötta i Cory Lake blev vi mottagna med god mat och vin. Lördagen firade vi med pompa och ståt världens snyggaste 40-åring, Henrik. Morgonen firades med Champagne, fina klockor och farmors bästa tårta. Vidare firades dagen efter jubilarens önskemål på stranden i Clearwater. Alldeles perfekt dag att fira sina 40 bästa år.
De dagarna som resterade åkermarkarna besökte Boston tillbringade vi hemma med bästa Molly.
Molly har blivit ompysslad och fått mycket kärlek. Maja valde ut ett gosedjur som genast blev hennes favorit, en kossa. Vi besökte Texas road house me tjejerna och blev mätta.
Vidare besök på Top Golf där Alma visade sina talanger.
Farfars födelsedags present firades på Kennedy Space Center. Detta var en upplevelse som uppskattades av alla.
Nu avslutas denna resa med detta härliga gäng i relax och med restaurang besök.
Tack Klara, för en så bra sammanfattning av 14 dagar som kan gå så fort! Kjell och jag , tillsammans med Fredrik o Carina hann ju med att träffa Filip och Olle också. Så kul att träffa dom på deras skolor. Vi fick se huset som Filip delade med fyra kompisar och en titt på hockeyhallen.
Sen hade Filip bokat bord på en toppenrestaurang, som låg alldeles vid havet. Vågorna slog nästan upp på fönstren.
Dagen efter träffade vi Filip igen och tog en fika med honom och vi tittade runt på skolan.
Det var som en liten stad! !Boende, restauranger, cafeer, postkontor och polisstation, m m. Det var plats för ca 17 000 elever!! Sen fortsatte vi till Olles skola, Governors, som ligger ca en halvtimma från Boston. Vi checkade in på ett härligt hotell alldeles vid hamnen.
Vi överraskade Olle med att komma tidigare än vad han trodde.Vi kollade på hans ishall, och han hade match mot en annan skola, Lawrence, vid 18 tiden. Vi hann med en titt på skolan oxå. Vilken underbar miljö! Där går ca 400 elever.
Efter matchen tog vi med Olle till en restaurang som hette Black Cow, åt väldigt god mat! Efter farväl av Olle, sov vi gott !
På morgonen därpå åkte vi mot Boston, och vad vi hann med där, har Carina redan berättat! Cheers!
Ida har vi haft kontakt med på skypen, så hon har varit med oss oxå! Ja, tiden har verkligen flugit iväg, men vi har haft det så trevligt tillsammans. Tack, för att vi fått varit hos er och upplevt allt detta tillsammans! Allt har vi inte skrivit om, men det har inte varit många döda stunder! Hej, och tack för oss!

Kommentarer
Postat av: Freddan

Varldens snyggaste 40-aring???
Henke har inte varit snygg sedan han var 20.

2017-02-23 @ 17:29:16
Postat av: Syster Malin

Men så härligt ni har haft det!! Grattis till födelsedagsbarnen!🎉☀️💕

2017-02-23 @ 19:43:27
Postat av: Alexandra

Härligt ni verkar ha haft det! Kul med handbagaget😂 och grattis i efterskott till 40 och 70 åringen🍾

2017-02-25 @ 22:26:02
Postat av: Anonym

Varför har du blivit så smal å Fredrik så tjock?

2017-03-04 @ 17:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0