Hjälp, stoppa tiden!

I måndagskväll var det full aktivitet i köket och det kunde ha slutat med att brandkåren fått komma på besök. Vi gjorde hemmagjorda pizzor och alla gjorde sin egen. Vid gräddningen av en pizza så började bakplåtspappret brinna. Som tur var så upptäcktes det direkt och vi kunde själva släcka. 
 
 
 
 
 
 
Efter maten så badade vi i bubbelpoolen, drack vin och umgicks. Det blev en mycket trevlig kväll!
 
 
 
I tisdags morse var det dags att fira Isabelle med skönsång och paket. Alla samlades i köket för att gemensamt överraska henne. Vi tror dock att hon var vaken och hade full koll på vad vi höll på med, haha.
 
 
 
 
Efter firandet och frukost packade vi ihop oss och åkte till Clearwater beach där vi hade bokat in oss en natt på hotell. Efter incheckning gick vi ner till stranden där vi tillbringade i stort sett hela dagen. Vi solade, badade, käkade lunch, såg delfiner, drack drinkar....ja bara göttade oss helt enkelt. Vi höll oss uppdaterade om vädret hemma via facebook så vi passade verkligen på att njuta de sista dagarna av sol och värme. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen gick vi ut och åt på en restaruang i närheten av hotellet. Där blev det mer sång och firande för Isabelle. 
Efter maten gick barnen tillbaka till hotellet och vi vuxna gick vidare till hotellbaren. Där var det valvaka och vi fick lära oss om hur ett amerikansk val går till. Det som förvånade oss var att alla som var där röstade på Trump, så dom blev väl glada... (dock inte vi).
 
 
 
 
 
Trots att vi åt och drack mest hela dagen innan så vaknade vi hungriga och laddade för Ihop (International house of pancakes) som Isabelle haft som önskemål. När vi gick därifrån var vi mer än mätta! 
 
 
Vår plan var till en början att stanna och sola och bada även denna dag. Men eftersom det var mulet och vi kollade samtliga väderappar som visade dåligt väder hela dagen tog vi ett familjeråd, där vi kom fram till att vi skulle ägna dagen åt shopping istället då vi hade lite grejer kvar att inhandla. 
 
 
Ikväll står plankstek på menyn. Våra kockar är som vanligt Nisse och Jonas, som vi säger man ska göra det man är bra på. Under tiden sitter vi och dricker vin och håller dom i sällskap. 
 
 
 
 
I morgon bitti åker Carina och Fredrik till Las Vegas där dom träffa Sophia och Johan. Det innebär att vi får klara oss själva de sista dagarna. Vädret visar sol på torsdag (i morgon) och detta måste utnyttjas så det lutar åt en dag vid poolen. På fredag kommer vi att packa på förmiddagen, hoppas att det inte blir för mycket övervikt, för att på eftermiddagen bege oss mot flygplatsen. Planet lyfter lokal tid vid 18-tiden och vi beräknas landa i Göteborg på lördag vid 14-tiden. 
 
Återigen har vi haft fantastiska veckor, med mycket skratt och härliga diskussioner/berättelser som vi kommer att minnas, så det känns lite vemodigt att lämna...men nu är alla pengar slut (trots att vi har tjänat på våra fynd) så vi har inget val. Vi vill tacka Carina och Fredrik och även Mollys förstås för gästfriheten! Vi kommer gärna tillbaka igen men det beslutet får naturligtvis tas i familjerådet ikväll.
 
Tack för oss! 
/ Persson och Appelqvist
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

❤️ Ni är så välkomna hem!

2016-11-10 @ 09:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0