Dagarna bara går....

Nu har äntligen Marie och Jessica tagit sig tid att uppdatera bloggen.
 
Dagarna går alldeles för fort då det är mycket som ska hinnas med såsom shopping, bad, sol och mycket annat. I måndags var det Halloween och då klädde vi alla ut oss och gick Trick or treat. Det var en lyckad dag för barnen som fick massor med godis. Ett hus i området hade gått "all in" denna dag då dom gjort ett spökhus som många besökte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samma dag som vi åkte till Anna Maria Island fyllde Molly 16 år som vi firande med skönsång, paket och cupcakes.
 
 
 
Häromkvällen var vi och käkade på Kobé och eftersom även Isabelle fyller 16 år när vi är här så passade det bra att personalen fick sjunga för dom. 
 
 
 
I torsdags var vi och paddlade kanot bland alligatorer, sköldpaddor och äckliga fåglar. När vi kom dit fick vi en grundlig genomgång av en instruktör. Vi delade då upp oss i tre kanoter och som tur var, trodde vi, hamnade Jessica och Marie i samma kanot. Det bestämdes till en början att Jessica skulle sitta bak och sköta styrningen och Marie skulle sitta fram och hålla koll på djur och hinder. Precis innan avfärd fick Jessica kalla fötter och vi bytte plats. Det kändes tryggt till en början, men det visade sig snart att så icke var fallet... Vi hade inte riktigt kläm på hur man skulle styra kanoten och vi var inte riktigt samspelta. De andra två kanoterna flöt fram i ett lugnt och fint tempo medans vi kämpade i sick sack över floden och lyckades träffa varenda stock och hinder som dök upp. Vi blev även jagade av en alligator när vi låg långt efter dom andra och på grund av vårt tillfälliga skrattanfall hade vi inte  förmågan att paddla i från den och inte heller förstå allvaret. Den såg hungrig ut....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter två timmars paddlade var vi framme vid målet där vi blev upphämtade av en skolbuss som transporterade oss till bilen. Jessica och Marie har konstaterat att vi har paddlat dubbelt så långt som alla andra och har även haft dubbelt så kul som alla andra då vi legat dubbelvikta av skratt i kanoten mest hela tiden.
 
 
 
Samma kväll var det dags för hockey, Tampa Bay Lightning -  Boston. Tampa har två svenskar i laget, Hedman och Strålman. Hugo köpte matchtröja med Hedman´s namn och nummer. Det var lite extra kul eftersom han gjorde första målet för Tampa. Det blev en spännande match som avslutades med både förlängning och straffar som Tampa dessvärre förlorade. Det var en kul upplevelse att se en NHL-match!
 
 
 
 
På fredagen kände vi att en slappardag behövdes, så den tillbringades på poolområdet på Cory Lake. Efter sol och bad kände vi att TJ Maxx, Ross och Marshall ropade på oss. Jösses vilka klipp vi gjorde, vi nästan tjänade pengar!
 
 
 
På lördagen var det dags för Topgolf. Förutsättningarna för oss var olika men det visade sig snart att man inte behövde några stora kunskaper i golfspel för att vinna. Vi behöver inte gå in på detaljer om vem som vann (kan bli lite tjurigt då...),  men vi hade en mycket trevlig dag!
 
 
 
 
Det går ingen nöd på oss då vi äter och dricker gott mest hela tiden. I morse gjorde Ebba och Hugo frukost, vilket bestod av amerikanska pannkakor och annat gott.
 
 
Idag har vi varit i Ellenton hela dagen och shoppat. Där lyckades vi återigen göra en massa fynd!
Imorgon är planen att sola och bada. På tisdag har vi ytterligare en 16-åring att fira då Isabelle fyller år och då vi kommer då att åka till Clearwater beach för att stanna över natt. Mer om detta i nästa inlägg.
 
 
 
 
På återseende / Marie och Jessica
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Hahaha åh herregud! Där hade man ju velat va med, hur svårt är det att paddla liksom😉😂 Fortsätt att tjäna pengar, det låter ju toppen!😜

2016-11-07 @ 07:47:48
Postat av: Toja

Hahahaha - ser er paddlingstur framför mig. Har ju gjort den så vet vilken skräckblandad förtjusning den innebär;).

Att ni tjänar massor med pengar låter som himmelriket. Saknar de där butikerna. Fortsätt shoppa loss och tjäna ännu mer så är nästa resa snart finansierad!!!!

Hälsa grattis till tjejerna o ha en härlig tripp till Clearwater. Ser fram emot nytt blogginlägg inom kort :).
Kram

2016-11-07 @ 13:24:47
Postat av: Rebecca

😂😂😂

2016-11-07 @ 19:03:32
Postat av: Nisse

Synd att Jonas trodde han var bäst på golfen😂

2016-11-08 @ 22:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0