God Fortsättning!

Hej från oss! :)
Även detta året har börjat i ett rasande tempo, dagarna bara försvinner iväg.....
Tyvärr började det nya året inte jättebra här, då vi upptäckte en vattenläcka i vår klädkammare. Ingenting förstört, förutom ett hörn av innertaket, som nu är utbytt och målat. Hela yttertaket har även tittats över och är åtgärdat, så nu ska det bara tvättas så det blir rent och fint. 
 
Här har ju hänt massor sen sist, var ska jag börja;) 
Olle är tillbaka på sin skola, och Ida åkte tillbaka till Sverige i onsdags. Tur vi har Alex, Jocke, Rebecca och Martin kvar, hade blivit så tomt annars...De stannar tills på torsdag så vi har några dagar kvar tillsammans.
De har varit iväg i Orlando och roat sig i dagarna 2, tänkte de får skriva ett eget inlägg och berätta om det innan de åker hem.
Vi var varit på hockey och såg Tampa Bay Lightning förlora mot New York Rangers.
 


Hängt vid poolen.
 


Annars har dagarna bestått av shopping, shopping och lite mer shopping ;) Idag ska vi shoppa tänkte vi. 
Vår nya outlet, Wiregrass, Brandon, International Plaza, Marshall´s, Ross och TJMaxx är några av alla ställen vi besökt. 
 


Innan Ida åkte hem hann vi åka till TopGolf en kväll. Det blev så poppis så igår ville vi fira Rebeccas födelsedag där. Även Åsa, Tobbe och Mackan skulle följa med och Patrik som jag och Fredrik varit och hämtat på flygplatsen i Orlando tidigare på dagen. Han pluggar ju här på USF, och varit hemma i Sverige o firat jul.
Hursomhelst, vi kommer dit och inser att det är 3-3,5 timmes väntan!! Stället var proppat med folk, lördagkväll o allt....Lagom besvikna åkte vi istället till Maccaroni Grill i Brandon hela gänget och käkade middag, så det blev en bra kväll tillslut ändå :)
 
I fredags var det Freddans födelsedag, den firades här hemma med middag, drinkar och spel fram tills 03.00 på morgonen. 
Födelsedagsbarnen ♥ Fredrik dubbelt så  många år som Rebecca. 46 och 23 
 


Han fick dessa fina presenterna av ungdomarna:)
Och så har vi ju såklart firat Nyår! Vi hade som sagt middag här hemma och vi var 20 personer som åt 3-rätters. Jag och Patricia skrev meny och åkte och handlade maten dagen innan, det tog mindre än en timma totalt tror jag, aldrig varit med om maken så smidigt.
Vi gjorde en klassisk nyårsmeny bestående av Toast Skagen till förrätt, helstekt oxfilé med rödvinssås och potatis i ugn som varmrätt och till dessert blev det egengjord glasstårta med färska bär. Supergott!!! 
Efter middagen anslöt Nordbergs och Haga´s så vi var 30 personer som skålade in nya året tillsammans. 
Kvällen bjöd på beerpong och diverse andra ölspel, dans, fyrverkerier och nattbad.....
Mycket lyckad kväll!  
 
 








 
 
 
 
 











Nu är det dags att väcka gänget som sover här, så vi kan ta tag i dagen! 
På återseende......
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Äntligen uppdatering😜 Så kul ni ser ut att ha det! Längtar tills vi kan komma igen!! Vilken snygg klänning på dig!👍 Ha det så bra med ungdomarna resten av tiden!! Kram😘

Svar: Ja, ni måste komma snart 😍
Kram 😘
carina åkermark

2016-01-10 @ 19:15:52
Postat av: Marie

Jaaaaa!!! Äntligen en uppdatering, som vi har väntat😝 Ser ut att ha varit en lyckad nyårsfest. Pratade ju med er via FaceTime på nyårsdagen kl 06.30 svensk tid, och då var ju partyt i full gång. Jag hade ju precis börjat jobba då😳 Olika faller livets lotter😏😂😂 Vi bokade resa igår👏🏼🎉💃🏻Den 25/10 kommer vi✈️🇺🇸 Som vi längtar, eller hur Jessica?!😜 Så nu är det bara att börja spara 💰💰 😎

Svar: Hrm, ja det var ju en del tjat från visst håll... 😜
Härligt att ni bokat resa! Då har vi nåt att se fram emot 👍😘
carina åkermark

2016-01-10 @ 21:39:59
Postat av: Jessica

Vi längtar o längtar 😍💃🏼👙🌞👍🏻

2016-01-11 @ 14:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0