Då var det dags...

.. för oss ungdomar att åka hem och det innebär såklart en gästbloggning! Vi har iallafall kommit fram till att tiden går alldeles för fort när man har roligt :) Vi landade i Tampa den 28/12 efter en lång resa hit, vi hade sovit en natt i London innan också så det kändes som vi reste i en evighet. 

Olle och Freddan kom och hämtade oss på flygplatsen och hemma väntade Carina och Ida, även Alicia, Idas kompis var här på besök. Filip var hos en kompis och sa hejdå eftersom det var hans sista kväll här innan han åkte tillbaka till Rhode Island den 29/12. Vi hann precis krama om honom innan vi gick och lade oss, tråkigt att vi inte hann ses mer denna gång. Martin och jag(Rebecca) vaknade med tuppen första dagen och tog med oss Molly runt sjön. Det var första och även sista gången jag tog mig runt under denna semester.. Vi drog iväg till Wiregrass första dagen och tog vår första shoppingrunda, vi hann även besöka den nya outleten och det har blivit några vändor dit efter det. :) Första dagarna, fram till nyår hade vi tur med vädret och de spenderade vi vid poolområdet, hur fint som helst, vi hade inte varit där förut. :) 











Dagen innan nyår hade vi köpt hockeybiljetter, Lightning- Rangers, som tyvärr Lightning förlorade med 2-5 men det är en upplevelse att bara vara där så vi var nöjda ändå ;) 








Carina har ju redan skrivit om nyår och berättat hur bra vi hade det men har kommer lite mer bilder iallafall. 





Dagen efter nyår blev det slappdag med onlinepizza och nya beck-filmen som fick tummen ner av oss, Freddan såg vi knappt på hela dagen :D haha 



Innan Olle och Ida lämnade oss hann vi med International Plaza, Bonefish och Kobé. Ida hann även vara med på Topgolf, som vi tyckte var hur kul som helst. 














Samma dag som Ida lämnade oss så styrde vi bilen mot Orlando för två dagar i Universal Studios. Parkerna får massa tummar upp, hotellet får en stor tumme ner. 

















När vi kom hem så fyllde Freddan år på fredagen och det firades med middag och margaritas (det har blivit en del margaritas..) Tobbe och Åsa var även här och Mackan kom senare på kvällen. Det blev sent, vi var i säng runt 3, lagom runda om fötterna, Freddan syntes inte till så mycket dagen efter heller.. :D



På lördagen var det min födelsedag, det blev en slappar dag, ingen shopping och ingen sol, Freddan och Carina åkte till Orlando för att hämta Patrik, Filips kompis som går på collage här. När dem kom hem så skulle vi dra iväg och spela topgolf men väntetiden var omkring, 3-3,5 tim så vi skippade det och käkade istället middag på Macaroni Grill. Tack återigen för en presenten Cawina och Fwedrik. ♥


Vi har spenderat många timmar i bubblet med varsin öl/cider.


Sista 3 dagarna har vi shoppat, shoppat och shoppat och shoppat lite till, åkt båt och tagit en tripp till stranden, vädret var med oss en stund sen började det blåsa kallt tyvärr men det blev en härlig dag ändå. Igårkväll gjorde vi ett nytt försök till topgolf och denna gången fick vi spela direkt. Åsa, Tobbe och Mackan var även med. Bra avslut på en underbar semester. Nu har vi packat ihop det sista, SPRAYTANAT oss och ska besälla pizza, sen sticker vi till flygplatsen för en lång resa hem till kylan. usch och fy.



























Tack till dessa två underbara människor som släppt in och tagit hand om fyra "vilda" ungdomar i över 2 veckor. We will be back! 

♥ PUSS och KRAM 

Rebbe, Marra, Alex och Jocke.






Kommentarer
Postat av: Marie

Fiiina bilder! Ser ut som ni haft en helt underbar semester, Även om vädret kunde vart bättre! 😎
Ser att nån fegade ur spraytan? Jocke va?😝😂😂😂
Välkomna hem nu, till jobb o kyla😜😘

2016-01-14 @ 18:52:28
Postat av: Anonym

Haha😂 Så underbara bilder!! Vilken härlig semester ni har haft!! Välkomna hem till -25 grader i helgen...😁❤️

2016-01-14 @ 20:30:30
Postat av: Syster Malin

Glömde visst skriva mitt namn!😃

2016-01-14 @ 21:55:36
Postat av: Anonym

Fredrik
Wäbbe, det överdrivs.

2016-01-19 @ 12:00:58
Postat av: Anonym

Fredrik
Wäbbe, det överdrivs.

2016-01-19 @ 12:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0