Stockholm

Efter den härliga helgen med familj o vänner så åkte vi hem till Ida. Hon bor så mysigt i sin lilla etta på Rörstrandsgatan. Efter ett par nätter tyckte nog inte Ida att det var så mysigt längre;) Två stora resväskor, kläder o saker överallt, snarkningar och annat som stör nattsömnen...;) 
På måndagen gick Ida till skolan, Fredrik jobbade och jag mötte upp Jenny för en dag på stan. På kvällen anslöt Fredrik och Nicke och vi fick en helkväll tillsammans, så kul! Vi käkade på Supper som var helt fantastiskt. Beställde massa olika smårätter som vi delade på, bästa! 
Goda drinkar hade de oxå:)

Lunchen på dan som vi åt på Nosh and Chow, Jenny o jag


Fredrik jobbade resten av veckan på Nordbygg mässan. 
På tisdagkväll var det dags för Idas studentmiddag. Det är så mycket som är annorlunda jämfört med när vi tog studenten. Det är 200-dagars, 100-dagars, studentmiddagar och eftersläpp och allt möjligt. Idas klass hade middag på nattklubben Fou. Eleverna hade tema "radarpar" så Ida, Emelie, Astrid och Julia klädde ut sig till Teletubbies. Jag tog inte ett enda ynka foto! 
Jo, på fördrinken innan...


Vi föräldrar och syskon bjöds på 3-rätters middag. (Bjöds o bjöds, vi hade köpt biljetter;)) Under middagen delades det ut nomineringar, Ida blev klassens Sunshine, och fick en "medalj" med ett rim på. Alla fick varsin, kul och få höra alla olika :) Vi fick sitta med våra Skarpängskompisar, Gunilla o Lelle o Fanny, samt Björn, Viveca och Linn, så trevligt! När klockan slog 22, var vi tvungna att lämna stället, då den riktiga festen drog igång. Innan dess fick vi besök av polisen som ville kolla att allt gick rätt till och så passade de på att uppmana studenterna att fira "lugnt". Bra initiativ! 
På onsdagkväll träffades jag och Ulrika på East för lite planering inför studenten. Vi drog upp lite riktlinjer som vi fortsatte finslipa på fredagkvällen, när vi alla bjöds på middag hemma hos dom.  Kommer bli så kul:)  Tack för en trevlig kväll med god mat!  
Självklart träffade vi fam Fredriksson oxå!
Jag fick till ytterligare en date med Fru Fredriksson som bjöd på födelsedagslunch på deras fina kontor, mysigt! Vi ses snart igen, då det är dags för vår traditionella kompisresa. Det har dock blivit ändrade planer. Istället för Savannah som vi tänkt från början, blir det Hamptons! Vi har hyrt ett helt fantastiskt hus där, längtar! Den 12:e maj bär det av......
På lördagen kom Patricia och Alicia upp till oss, mer om det i nästa inlägg. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0