Hos Ida ❤️

Nyhetsmorgon på tv, pyjamas på, tända ljus o frukost hemma hos Ida. Fredrik är i Helsingfors och Ida stack till skolan strax efter 07.00. Det är så himla mysigt att vara här! 
Vi landade i lördagseftermiddag och åkte direkt hem till Ida där vi svidade om och gjorde oss redo för en kväll på stan. Anders och Martina som flugit upp från Helsingborg, tittade förbi en snabbis för o se Idas lägenhet, innan vi mötte upp resten av gänget ( Jenny, Nicke, Lars och Linda )på Nosh & Chow. Vilken helkväll vi hade! Mysig restaurang med god mat. Vi fortsatte till Berns och sedan avslutade vi kvällen på Grand Hotel, så kul o härlig kväll med underbara vänner! 

Somnade gott strax efter midnatt. 
Söndag startade vi dagen med en hotellfrukost tillsammans med Wennerbergarna som bodde på Clarion Sign. När de begav sig mot Bromma för att flyga hem,  blev vi upphämtade av Johnsons och åkte förbi hos Ida så även Nicke fick se lägenheten.  
De var snälla att köra vägen över Täby och släppa av oss hos Fredrikssons där vi spenderade dagen. Fika, promenad, lunch och firande av barnen som fyllt år/fyller år. Mysig dag! Lars var snäll och skjutsade in oss till stan och nu fick även han äntligen hälsa på hos Ida. 
Kvällen avslutade vi med att träffa Idas söta kompisar Astrid, Emelie och Julia. Det blev Farsdag middag på restaurang Rött som ligger på gatan där vi bor:) Oj vilka historier tjejerna bjöd på, så härliga och mysiga! Det var på tiden att vi fick ansikten på tjejerna som Ida umgåtts med de senaste 2 åren som hon bott här!  
Måndag morgon, skola för Ida och jobb för Freddan. Jag hade en lugn och mysig morgon, sen drog jag till Mörby Centrum och Handelsbanken. Åkte tillbaka in till stan och mötte upp Ida när hon slutade skolan. Vi gick en liten sväng på stan innan vi åkte hem för att byta om och ge oss ut igen. Mötte upp Ulrika och Gabbi på Tranan där vi hade en mysig tjejkväll. Vi smidde planer inför kommande student.... :) 
Fredrik var ute på sitt, men vi lyckades komma hem i stort sett samtidigt. 
Igår stack Freddan till Helsingfors, kommer hem i eftermiddag igen. Karin kom in till mig och vi fick en mysig dag tillsammans. Lunchade på Non Solo Bar, där vi satt länge och pratade och hade trevligt, så härligt! 
När Ida kom hem från skolan gick vi en sväng på stan, innan vi mötte upp Trine, Niklas, Gunilla och Fanny på Taverna Brillo! Här är det full fart, ingen rast ingen ro;) Är så glad att vi hunnit med och träffa så många på så få dagar vi är här. Ännu en helt fantastiskt mysig och trevlig kväll! 
Nu sitter jag som sagt här o myser för mig själv. Idag ska jag luncha med Jennie ( min Ticket kompis), får se var vi tar vägen. 
Ikväll ska Fredrik äntligen få träffa Line och Kent, de vi hyr lägenheten av. Vi är bjudna på fördrink inne hos dom (de bor vägg i vägg med Ida) ,  sen tar vi hissen ner till restaurang Shanti där vi ska käka middag tillsammans. 
Imorgon är det dags för nya äventyr. Då bär det av till Spanien där vi ska fira Tobbe! Vi är tillbaka hos Ida på måndag, sen åker vi till Tampa på tisdag..... Tiden går för fort!



Kommentarer
Postat av: Marie

Jösses vad du hinner med! 😜 Låter som ni har det kanon😊 Ha det gött i Spanien, o hälsa jubilaren💐😀

2015-11-11 @ 21:59:08
Postat av: Syster Malin

Men gud så mysigt ni har det!!💗

2015-11-11 @ 22:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0