Vilken helg!

Här kommer lite bilder från vår tjejhelg i New York. Jösses så skoj vi haft! 
Eva och jag hann med en middag på tu man hand innan Sverigetjejerna kom på torsdagkvällen. Fredagmorgon drog vi på oss träningskläder och gav oss ut i city. Vi promenerade upp till Central Park, där joggade vi lite och så åt vi lunch på ett vegan ställe. Lite shopping och fika blev det oxå såklart. Avverkade ca 3 mil kom vi fram till.
 Godmorgon New York! 









På kvällen hade Eva bokat bord på TAO, en asiatisk restaurang, där beställde vi in lite smått o gott som vi alla delade på, underbart gott! Mätta och trötta efter en lång dag tog vi taxi hem.





Vi spelade Heads Up, men sen hittade vi appen Dubsmash och succén var ett faktum. Vin, flams och fnitter kan väl sammanfatta resten av kvällen :) Det är sånt här man lever länge på!
Lördag var Eva ledig och kunde hänga med oss. Vi gick och gick o gick, gjorde små stopp här o där för både shopping och lunch, kaffe och glass :)
Vi gick och såg en väldigt annorlunda show på kvällen, Fuerza Bruta. Det var akrobatik, musik och helt galet. 
Middag på en mexikansk restaurang och efter det var vi alla helt slut, så det blev sängen direkt.




Sovmorgon och långfrukost och sen promenerade vi längs med vattnet och ner mot Battery Park. Vi hann käka lunch tillsammans innan jag var tvungen att säga HejDå. En helg går alldeles för fort! Linda, Ida och Alvas flyg gick först kl 22.00 så de hann med sista rycket shopping innan de åkte hem.










TACK snälla Eva för att vi fick komma och bo hos dig! ♥ 
 
 Nu ska väskan packas om för imorgon flyger jag och Fredrik till Lissabon och möter upp Fredrikssons, Wennerbergs och Johnsons! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0