Nu är sommarlovet nära.....

Igår var det dags för Olle att svida på sig finstassen och gå på dans. Nu väntar sista skolveckan på Benito Middle school, där han gått i klass 6-8. Gymnasiet nästa! 
Åttorna har då dans och i år hölls den på Pebble Creeks Country Club. Det bjöds på dryck och plock, fullt ös på dansgolvet, Olle var supernöjd med kvällen! Han lyckades också vinna ett presentkort på Wiregrass till ett värde av 100 dollar! 
 



Limo med polarna

Olle och Callista

Rizah, Olle, Sylvan och Leo






Benitos årliga prisutdelning gick av stapeln i onsdags. Olle fick Principal´s Honors Roll, vilket innebär att han (och många med honom) haft genomgående A i betyg i alla ämnen i alla 4 betygsperioder! Bra jobbat! 
 


Efter dansen igår så blev det snabbt hem och byta om och åka till Brandon och spela highschool match. Den började kl 23.00! så vi hann med att se Lightning vinna över Rangers! Vilken match och så himla kul!
Olles match gick väl sisådär. De var totalt överlägsna, men lyckades banne mig inte få in pucken i mål, 1-1 slutade den. 
Fredrik stackarn blev fast i Atlanta på väg hem igår, och var inte hemma förräns 01,30......
Tur att vi inte har något inbokat idag, mer än att vi ska försöka sälja båten. Imorgon packar han åter väskan och drar till Mexico, dit hade jag gärna följt med :)
 
På onsdag fyller Ida 18 år! Inte klokt ju. Vi får tyvärr vänta med att fira henne tills vi kommer den 16/6, men det är ju snart som tur är. Och hon har ju världens bästa Fam Fredriksson och massa goa vänner som tar hand om henne åt oss ♥ 
 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0