Slutspel

Helgen tillbringade vi i Fort Myers med Olle och hans hockeylag Gulfcoast Flames. Fyra bästa lagen i serien gick vidare till slutspel. Första matchen spelades lördag morgon mot JR Bulls och den vanns med 4-1, på eftermiddagen var det dags att möta våra ärkerivaler Scorpions. Som vi ville vinna!! Matchen var superspännande ända till slutsignalen, men dessvärre fick vi se oss besegrade med uddamålet ännu en gång....3-4, riktigt surt!
Söndagmorgon besegrade vi Blackhawks med 3-2, lyckades sätta vinstmålet med 40 sekunder kvar av matchen. 
SÅ, då fick vi en sista chans att slå Scorpions i finalmatchen! Så jämn och spännande match, men TYVÄRR förlust med ynka 1-0......grrrrrr man kan ju bli tokig. Mycket rolig hockeyhelg trots allt, och det här blev  slutet för denna säsongen och sista matcherna med detta laget. Scorpions får åka vidare och spela Nationals i Utah i slutet av mars. I vår kommer Olle fortsätta träna i Ellenton med U18 laget och highschool lag, och vad som händer i höst är fortfarande oklart. 
 



 
Även Filip påbörjade slutspelet för sitt lag Southshore Kings i helgen. De fick möta JR Bruins, spelade bäst av 3 matcher, och även där olidligt spännande. Vinst första matchen 2-1 (övertid), förlust match nr 2 i söndags 1-5 och så vinst i sista och avgörande matchen igår 2-1! De är nu vidare och ska möta Hitmen i helgen som kommer. 
Men en bragd att slå ut Boston Bruins som vann förra året! 
 
För Ida som tillbringat sportlovsveckan i Val Thorens, blev det ett litet kaotiskt avslut. De skulle påbörja den ca 30h långa bussresan hem lördagmorgon kl 09.00. På fredagkväll är de ute och ska fira sista kvällen med gänget, och får ett sms om att vägen är blockerad av 2 stora stenblock, så hemresan kommer bli försenad. De kom tillslut iväg sent lördagkväll och var hemma i Stockholm måndag morgon kl 05.00! Trots det lilla missödet så var Ida jättenöjd med sin vecka i franska alperna :) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0