Kusiner in da house

Här är det full rulle! Nästan en vecka har gått sen fam Åkermark d.y kom till oss. Resan hit gick toppen! 
Så vad har vi pysslat med? Vi har hunnit med en liten shoppingsväng till International Plaza och Wiregrass.
 
Ätit godis i mängder....

Badat o badat


Killarna har varit på hockey och sett Tampa- Nashville. Då valde vi tjejer att stanna hemma och bada i bubbelpoolen och äta pizza och sushi. 


Instagrambild av Klara:) 
 


Olle mötte upp Adrian (som är här på påsklov med sin pappa) och följde med dem till Orlando och gjorde Universal och Adventure Island. 
 Så i lördags skulle vi hämta upp Olle i Orlando och då passade vi på att spana in Disney Downtown. Där finns det gott om affärer och restauranger, så det blev en lunch i solen på Raglan Road. 
 




Igår hade vi tänkt att käka brunch på Jackson´s nere i downtown. Men där var det fullbokat så vi valde istället att boka in oss på Kobe inför kvällen. Tur var väl det, för Maja (som badat sen hon kom hit) har fått jätteont i sitt öra.
Det blev läkarbesök och konstaterande av badöra och infektion i ytterörat. Så nu har hon fått både örondroppar och penicillin. Stackarn kämpade tappert hela dagen igår, och vägrade missa middagen på Kobe. 
 

Rikard fick fylla år;)

Idag tar vi det lite lugnt här hemma. Maja behöver få vila och bli frisk. Freddan och Filip är på jobbet och Olle i skolan. 
På onsdag kommer Ida! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0