Nu har flyttlasset gått!

Här har det varit bråda dagar! Ida har nu flyttat in till stan till en egen lägenhet! I hela 2 år har hon haft turen att få bo hos bästa fam Fredriksson, vi är så tacksamma för det ❤️ Nu kändes det som det var dags att hitta nåt eget. Kan knappt fatta vilken tur vi haft. Vi fick napp på en 1:a på supermysiga Rörstrandsgatan, och de vi hyr av är världens trevligaste människor. De bor själva i lägenheten bredvid, så det känns tryggt för både oss och Ida. 
De senaste dagarna har därför bestått av packning, diverse inköp och inflyttning. Lägenheten är möblerad, men det blir ändå en hel del som måste införskaffas, men det är ju bara kul! 
Ida flyttade in i lördags, och jag fick äran att sova med henne första natten. Så mysigt! 
Ulrika och Gabbi kom förbi på fördrink, sen stack vi till Grönan och såg Sommarkrysset, sen tog vi t-banan hem till lägenheten jag och Ida :) 

Stockholm är så fint! 



Vill oxå bo i stan;)
Välkommen in!







Mysig balkong i trapphuset


Innergården

Idas utsikt




Allt finns runt hörnet. Affärer, restauranger, barer, t-bana, buss, tåg, härliga strövområden, parker och vatten. Underbart! Här kommer Ida trivas ❤️

Ikväll ska jag och Jenny sova hos Ida. Vi ska gå o se U21 finalen på en Sportsbar , Linda följer oxå med så det blir ännu en tjejkväll. 

Freddan har kommit hem från sin resa till Dubai o Sydafrika, men är iväg igen. Imorgon kommer han tillbaka och då styr vi kosan mot Östergötland, etapp 2 på vår resa kan börja :) 

Kommentarer
Postat av: Toja

Tack för rundvisningen. Ja hur bra blev det inte - grattis Ida 👏😘.
Önskar er en trevlig tjejkväll.
Kramar från Marbella ❤️

2015-06-30 @ 17:36:17
Postat av: Nina

Å vad fint Ida, det blir ju toppen!
Välkommen till etapp 2 ;-)
KRAM <3

2015-07-01 @ 20:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0