Måndag

Hejsan svejsan :) En liten uppdatering om vad som händer här. Vi har haft fam Rydheim från Skarpäng på besök, allafall delar av den. Patrik, som är lika gammal som Filip, ska plugga på University of Florida!  Och eftersom skolan ligger typ en kvart från oss, så passade det toppen att de utgick härifrån. 
Så förra veckan ägnade vi åt att göra diverse inköp till Patriks rum, det blev besök på både Ikea och Walmart. Mycket som ska införskaffas. Vi har vårt kvar, eftersom både Filip och Olle flyttar nu i september. Beroende på om Filip ska ta sin bil upp eller ej, så avvaktar vi lite tills det är bestämt. Ska vi flyga får vi göra inköpen på plats. 
Igår först, fick Patrik tillgång till sitt rum på skolan, så tyvärr hann inte Johan, Trine och Niklas se det då de åkte hem i fredags. 
Här är vi allihopa och kollar runt på skolområdet som är gigantiskt! (det här var innan Rydheims åkte hem och innan alla elever börjat flytta in)
 Här är skolans basketlags arena
Igår var det dags för inflyttning 
In med allt i hissen och upp till 5:e våningen.....puh så svettigt.....
 

Första gången Patrik sätter nyckeln i dörren till sitt nya hem ...
Det börjar ta form
 

Patrik ska dela rum med en amerikansk kille. Han kommer först på torsdag, nu flyttar endast de internationella studenterna  in.
Så kul och spännande! 
 
Vi hann såklart med en hel del annat under de dagarna Rydheims var här, bla en sväng till Clearwater beach, och Anna Maria Island. Vilken tur med vädret vi hade! Strålande sol och klarblå himmel båda dagarna :) 
Vi hyrde båt på Anna Maria och det var precis lika härligt som vanligt. Tröttnar aldrig på det! Även delfinerna visade sig tillslut!
Clearwater beach
 
 
Utflyktsdag nummer 2, framme vid Jewfish Key
 
Molly badade mest av alla tror jag. Sen var hon helt slut dagen efter.


 
Molly spanar på delfinerna
 



Nu de senaste dagarna har vi haft fint väder fram till em/kvällen då regnet kommit. 
Vi har ett par veckor kvar innan skolan och allvaret börjar för Filip och Olle.  Fredrik ska hinna med en sväng till Sverige igen, sen åker vi norrut i början på september.......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0