Hemmafix och Helsingborg

Alltid när man varit iväg hemifrån en längre tid, så blir man sugen på att piffa hemma. Ut med gammalt och trasigt och in med nytt o fräscht :) 
Vår utesoffa har varit under all kritik ett tag. Trasiga , mögliga dynor väldigt ofräscht. Har letat nya dynor tidigare utan resultat, men nu kände jag att det här går inte längre. Åkte runt och letade som en tok på alla tänkbara ställen, men inte lätt att hitta rätt storlek precis. Hem o googla och ser då att Ikea möjligtvis kan ha! Älska Ikea!
Tog med mig Filip och den här gången blev vi icke besvikna, då dynorna fanns hemma och var exakt rätt mått! Vi länsade lagret, tror vi lämnade kvar en dyna.....Vilken tur! Brukar ju vara så att det är slut, alternativ ska man ha 9 så finns det 7 kvar.....
SÅ nöjd!
Före


Efter

 
Passade på att käka lunch på Ikea
Och självklart blev det en hel del annat smått o gott inhandlat innan vi åkte hem igen.

Vår sista vecka i Sverige tillbringades hos fam Wennerberg. Första dagarna bjöds det på sol, men slutet var mest gråmulet. Gjorde oss ingenting:)
Favorit, rosé o jordnötsringar 
Som intogs i deras nya fina lounge möbel!

Vi hann med ett par shoppingsvängar. Helsingborg City, Väla köpcentrum, Helsingör och även Emporia i Malmö. Tyvärr var min resväska fylld till bredden redan, men några små fynd blev det. 
Vi turade över till Helsingör, mysigt att käka lunch och strosa omkring där, så nära det är! 








Tillbaka i Helsingborg. Vi käkade middag på Barfota by the Beach, restaurangen ligger på sandstranden, underbar utsikt! 

Vackert


Tobbe, Åsa, Petra och Adeline kom in till storstan och det blev middag på Via 95 en kväll. Lika magisk utsikt därifrån, ligger precis ovanför Barfota:)

Jag och Martina tog en tur förbi Blackballoon (inredningsprylar)  som Jenny har, sen avslutade vi med lunch på Linnea Trädgården, så mycket fint på båda ställena!



Åt den godaste räksalladen...

Just ja en kväll hade vi skaldjursfrossa! Men kolla in så gott! Upplägg a la Anders 

Killarna hann med ytterligare en sväng till Danmark för att kolla på Lukas som spelade fotbollsmatch, vinst blev det! Och när Martina och jag var på shopping en dag, så åkte killarna till golfbanan. 
Fantastisk vecka hos fantastiska vänner ♥ 
 
Igår kom äntligen Freddan hem. Han var mer än nöjd att få komma hem efter 7 veckor på resande fot :) 
Det blev en middag här hemma för mig, Filip och Freddan. Olle spelade sista highschool matchen (vinst 7-2) och sen följde han med Adam hem. 
Idag är det lördag och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, fira vår 20-åriga bröllopsdag kanske ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Bra initiativ! Så snyggt det blev!! O rent o fräscht😉 Vilka semesterveckor ni haft! Härligt! Idag skiner solen här o jag måste tvätta...bra tajming😜 Kram

2015-08-03 @ 09:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0