Sista rapporten från gästbloggarna....

Oj vad tiden går fort när man har roligt...sitter här nu sista kvällen och dricker bubbel och ska försöka summera vår tid här.
Helgen tillbringades på Anna Maria Island. Lördagen var underbar. Vi solade, badade, åt och drack gott.












Den tänkta båtturen på söndagen blev tyvärr inställd på grund av dåligt väder. Besvikna satte vi oss i bilen och åkte tillbaka till Tampa. Efter mycket om och men beslöt vi oss för att åka till vattenlandet. Vi fick en jättefin dag där och barnen var nöjda då det fanns många roliga (och otäcka enligt oss vuxna) vattenruschkanor.


Måndagen och tisdagen ägnade vi oss åt shopping - Ellenton, Wiregrass, TJ Maxx, Ross, Marshall och Walmart. 

Grabbarna och barnen var hemma och höll ställningen. 


På tisdagkvällen åkte vi till Tampa Downtown där vi åt på restaurang. Vi träffade även Yoona som vi hämtade upp på universitetet. Vi avslutade kvällen i Ybor City där vi tog en drink.




På onsdagen gjorde vi ett nytt försök med båtturen på Anna Maria Island, vilken blev väldigt lyckad. Delfiner, bubbel, bad och strålande väder.







På torsdagmorgonen när vi vaknade kände vi paniken komma då vi insåg att vi hade massor kvar att uträtta och knappt ingen tid kvar!!! Vi slängde i oss frukosten sen drog vi tjejer för att fixa naglar, därefter hann vi sola en halvtimme på bryggan efter att vi slängt i några maskiner tvätt. 

En snabblunch och sen vidare för en sista shoppingtur. Vi hade ju faktiskt missat några Rossbutiker ;-)....även Wiregrass skulle hinnas med.
Under resans gång lyckades vi med konsttycket att köra vilse. Paniken kom åter igen (fast en annan sort), Lotta du vet den då slemhinnorna torkar så överläppen fastar på tandköttet och man kan knappt blinka med ögonen. Marie, som körde, grep tag i Jessicas arm och höll krampaktigt vilt stirrandes. Marie fick dock inget gehör då Jessica var lika panikslagen. Molly som satt i baksätet upprepade flera gånger att vi har ju faktiskt en GPS. Efter några u-svängar, gräskörningar och tutningar från irriterade bilförare lyckades vi komma rätt, men vi hade ju missat 20 minuter av vår dyrbara shoppingtid. 
Väl hemma efter vår shoppingtur väntade resten av gänget hemma med kylda drycker för det var dags för en båttur runt Cory Lake.




Resten av kvällen har vi ägnat oss åt att packa och väga våra väskor. 

Vi har även grillat och ätit gott. Imorgon kl. 11.30 (Tampatid) påbörjar vi vår resa hemåt. Vi kommer att mellanlanda i New York och Paris och vi landar i Göteborg kl. 12.10 på lördag.
Vi känner oss otroligt nöjda med vår tid här och vill tacka för den gästfriheten! Hit kommer vi snart tillbaka om vi får välja ;-)...
Nu tackar vi för oss och lämnar över stafettpinnen till nästa gäng, Johan, Sophia, Marika och Arvid, som kommer på måndag. Ska bli kul och följa er tid här, lycka till :-).
/ Jessica och Marie
 
 

Kommentarer
Postat av: Toja

Vilka härliga veckor ni haft - tack för att vi har fått vara med på ett hörn.
Ser ut som ni haft en perfekt balans mellan sol o bad, utflykter o SHOPPING. Gissar att det är välpackade väskor som landar i Sverige :)
Kan lätt sätta mig in i er panik på bilfärden - sista dagen är ju varje minut dyyyyyyyrbaaaaaar!
Önskar er nu en lycklig resa hem.
Kram

2014-09-12 @ 07:25:44
Postat av: Syster Malin

Hahaha....OMG...den överläppen är inte o leka med!!! Känner riktigt känslan när man lägger upp allt man handlat på sängen!! Den tillfredsställelsen som infinner sig, underbar👏😃 Ha en trevlig flygresa hem! Kram

2014-09-12 @ 12:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0