Nu är vi här igen!!

Jaha.., nu fick jag äran att skriva på denna blogg! Inte lätt att efterträda andra som oxå fått äran att gästblogga här!! Men jag gör så gott jag kan, och det blir som det blir!
 
Så här snabbt har vi aldrig kommit till Tampa! 2 timmar mellan planbytena. Vi hann gott och väl och allt funkade i säkerhetskontrollerna, även för Kjell, som ALLTID blir kvarhållen och ibland inlåst för extra koll.Landade kl. 18.00 på den trevliga flygplatsen i Tampa. Filip och Carina fanns på plats och mötte oss. Så härligt att träffa dem igen!! Fredrik, landade senare och kom till Cory Lake vid 23-tiden. Olle pluggade, och det blev stora kramen (flera till farfar, förstås!!) Tomt här, utan Ida!! Men vi syns när vi kommer hem igen!
 
Fredagen gick i rasande tempo, långfrukost med mycket prat,sen manikyr o pedikyr och handling till grillkvällen. Efter ett par glas vin och magen nöjd, började tidsskillnaden göra sig påmind och vi dök isäng vid 22.30-tiden.
 
Lördag, sol och värme, ja då är det stranden som gäller! Men först hämtade vi Yoona på hennes college, för hon slutade där då. Vi packade in hennes grejor sen for vi iväg mot St Petes och åkte hela den vackra kustvägen till Clearwater beach. Det var inte lätt att hitta någonstans att parkera, för alla andra människor hade nog samma mål som vi!! Till slut, fick vi en plats på hotell Hilton. Vi intog lunch och en god, kall och läskande drink på Sand Pearl. 
Stranden vär välbesökt, men vi hittade en plats och det var havet som gällde, snabbt! Vattnet ljummet och fint! Mmm...., nu är man i paradiset!
Flera dopp, stora, härligt rullande vågor, sol som bränner på vårt vita skinn, det tar på krafterna och vi var ganska trötta efter denna dag oxå!


Yoona tränar och lär sig svenska och vi pratar mycket, hon hur duktig som helst!! Hon har gjort sushi till oss på lunchen, så gott!!
 



Söndag; Mors dag här! Olle och Fredrik uppe i ottan för hockeymatcher och var hemma vid 14.30-tiden. Vi satt och planerade lite om vad vi skulle hitta på. Vips, så kollade vi en kryssning, sista minuten! Jaha, Bahamas! Kul!! Men inte vad vi trodde när vi packade våra väskor hemma!! Men kläder till detta fixades och nu är vi resklara! Men inte Fredrik, han hinner inte för jobbets skull. Synd, men så blev det.
På kvällen blev det Mors dag middag på Caf'e Ol'e, en spansk restaurang. Det smakade så gott!
 
På måndagen blev det bryggan, så varmt!! Tur att poolen finns! Hockey på kvällen för både Filip o Olle. Vi andra satte oss på bryggan och tittade på fullmånen som lyste så fint. Men vi var inte ensamma! Ögon som glimmade på flera ställen, ca 5 meter från bryggan. 3 st. alligatorer, såg vi tydligt! Näe.. nu gick vi upp, inte för att jag tror att de är ett hot mot oss, men det kändes bekvämare!! 
 
 
Nu ska det packas för några härliga dagar till havs!!!
 
Slutar nu för denna gång, men kanske återkommer!!/Charina d.ä.
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Toja

Härligt Charina - uppdatering - we like 👍.
Låter som ni har det underbart o Bahamas låter ju inte helt fel.
Ljummet i havet o ett måste att svalka sig i poolen låter inte heller fel.

Njut o ha det gott!

Kram till er alla.

2014-05-15 @ 21:27:47
Postat av: Linda

Heja Charina! Proffsbloggeri :) Njut härliga dagar på Bahamas! Kramar i massor till alle zu sammen😘😘😘

2014-05-18 @ 01:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0