Hemdags!!

Vi har hunnit med en hel del sen sist! Shoppat en del, dock inte hysteriskt, utan lugnt och fint! (finns någon som inte håller med)! Ätit gott, vi har turats om med typiskt amerikanskt, japanskt och svenskt, druckit gott vin, southerns comfort varje morgon, middag o kväll( medicin för magen), påstår Kjell, och en och annan drink till det! Ja, det är semester det!!
 


Bryggan har varit väl använd och även poolen. Det har varit väldigt varmt och lite fuktigt i luften och åskan har mullrat på ganska bra på sena eftermiddagen och kvällen. Molly har inte varit så glad för detta är något som hon inte gillar! 



 
Olle har haft födelsedag och det har firats. Han bestämde att hans kväll skulle firas på Kobé. Vi åt en jättegod middag och vi vi var knökamätta(boxholmskt uttryck!). Vi var där på onsdagskvällen så mor och far kunde vara med!
 




Han blev firad  på morgonen med frukost på sängen och paket och vacker sång!! 




Hans födelsedag kantades med att han fick en stor utmärkelse på skolan. Han blev utsedd till skolans bästa elev 2013-2014, med 3 andra elever! 


Fredrik och Carina var i Chicago så Kjell, Yoona och jag var med på den festliga ceremonin på skolan. Det var inte bara elevens prestation utan även bemötande mot lärare, andra elever och annan personal på skolan som primerades genom denna fina statyett. Klart att man var stolt! Olle blev så glad för utmärkelsen!


Vi mumsade på Farmorstårta efter grill och potatisgratäng, som önskats.
 



Olle för iväg på hockeyturnering till Miami och kom inte tillbaka förrän på måndagkvällen. Vi andra åkte till Ruby Thusday och åt gott .
 
Vi var ute på sjön, badade och solade och hade det så bra, och umgicks med Filip och Yoona. Mysigt!
 



Fredrik och Carina kom hem på söndagkvällen, nöjda och belåtna med träffen med sina vänner. På måndagen var det Memorial Day. Fredrik var ledig, så vi åkte till Tampas Down Town. Så fint det var där! Vi lunchade på Jacksons, som låg vid vattnet.
 



Sista (?) shoppingen följde därefter, till Fredriks och Kjells muntra miner. 
 
Ja, nu har man gjort det sista, och packningen är nästan klar och strax blir det en sista middag på Akropolis. Tack till er alla, hela familjen, för att vi får   komma och vara hos er! Goa Carina, stora kramen till dig, för att du skjutsar, fixar , donar och gör det så kul!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Toja

Tack Charina för bra uppdatering under er vistelse - kul att få vara med er på ett hörn. Vilka härliga veckor ni haft!
Kram kram

2014-05-30 @ 10:06:29
Postat av: Anonym

Ja, nu har vi kommit hem, med roliga o härliga minnen! Har alltid så trevligt och vi hittar på olika kul grejor. Tusen tack, till er alla, för att ni finns! Kramar från oss!!

2014-05-30 @ 15:51:46
Postat av: Rebecca

Åh, bästa Olle!! Hälsa honom så mycket <333
Hoppas allt är bra med er och jag saknar ihjäl mig efter er allihopa.

2014-06-03 @ 23:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0