Tack och på återseende

Då är det dagen H som i hemresa. Tre veckor har gått. Fort. Och även långt. Inte länge sedan vi kom, men vad mycket vi hunnit hem. Alltid med blandade känslor man lämnar. Man är så nöjd och har haft det så bra. Man längtar hem till sitt eget och sina nära och kära. Men man vill samtidigt inte lämna detta härliga land, det varma klimatet och så till slut denna helt fantastiska värdfamilj. Och man vet inte riktigt när man ses igen när man säger hejdå.
 
De sista dagarna har vi passat på att göra allt det där sista. Den sista shoppingen, den sista solningen, den sista grillningen, det sista frossandet........
 
Shopping ja. Vilket himmelrike det är här för en sådan som mig. Erkänner. Jag älskar att shoppa. Kan inte få nog. Vill fynda, fynda, fynda. Och min kära väninna Carina hänger gärna på. Hon vet var fynden finns :)))
För er som varit här känns TJ Maxx, Marshall och Ross väl igen. Det är affärer där de har allt mellan himmel och jord och där man kan hitta många godbitar om man har lite tålamod och kan plöja igenom systematiskt. Så det har blivit några besök där och varje gång har man med sig några påsar hem. Så här kan det då se ut.....
Vi har ju som sagt varit här i tre veckor och man har småhandlat lite nu och då. Sedan har man ställt in det i garderoben. Igår var det dags att börja packa och ooooops vad mycket som dök upp ur gömmorna.
Men oj vad mycket pengar vi har tjänat på dessa fynd. Nästan så vi har tjänat ihop till en ny resa..... elller???
Mina väninnor där hemma tror att jag kommer att dyka upp i nästa säsong av Lyxfällan. Men nä då. Är man ekonom så är man - jag har full kontroll. Tror jag.......
Förutom himmelriket vad gäller shopping så är ju vädret en klar favorit. Vår sista vecka här har inte bjudit på så många soldagar som vi hade tänkt och som de hade lovat. Men igår, vår sista dag visade sig vädret från dess bästa sida. Så det blev en heldag på bryggan. Så nu har vi laddat solbatterierna innan hemfärd.
 
De sista kvällarna har vi spelat plump. Väldigt roligt. Särskilt om man vinner.
 
Så här har det ofta sett ut i slutet av kvällarna, när vi avslutar den framför en film.
 
Fredrik åkte till New York i måndags för jobb i dagarna fyra. Men så slumpade det sig så att Filip hade slutspelsmatch denna helg utanför New York och Fredrik tog det kloka beslutet att stanna kvar och heja fram de till vinst. Nu lyckades han inte riktigt med det och Filips lag förlorade, men Filip gjorde en kanoninsats och det säger vi grattis till. Och att han kunde spela igen efter sin skada. Och inget ont som inte har något gott med sig. Nu kommer han snart hem till familjen och till Yoona igen.
Fredrik missar vi därför att krama hejdå, så vi skickar en megastor cyberkram till dig här!!!!
Och när katten är borta dansar råttorna på bordet. Vi passade på att fira den sista kvällen med att grilla ribbs (tydligen inte Fredriks favorit).
Såååååå gott!
 
Ja, vi har ätit gott, vi har druckit gott, vi har shoppat gott, vi har solat gott, vi har skrattat gott, vi har mått gott! 
Så till slut återstår bara ett stort TACK och en STOR VARM KRAM till våra älskade vänner för att ni har gjort vår vistelse hos er så fantastisk. Vilka minnen vi tar med oss hem och kommer njuta av för en lång tid framöver.
Och tack o lov för tekniken som gör att vi via Skype och Viber kan fortsätta vår dagliga kontakt.
 
We love you and will miss you!
 
Puss och kram från Viktoria, Magnus, Simon och Sara.
 
Och nu äntligen kommer Carina tillbaka och återintar sin blogg. Jag bugar och tackar för förtroendet att ha fått gästblogga i hela tre veckor.

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sophia

Tack Toja för att du har gjort det möjligt för oss här hemma att känna det som att vi stundtals varit med er! Jag saknar dig redan :-)! Skönt för Carina dock att äntligen få kontroll över bloggen och jag antar att hela kameran är full av spännande bilder o att det kliar i fingrarna efter att få ta del av tangentbordet igen .... :-)

2014-03-02 @ 10:42:56
Postat av: Britt-Mari

Det har varit en väldigt underhållande läsning jag tagit del av.Johans skrivande var ju också roligt att läsa,dock hade ju han en förkärlek för speglar!!
Tack Toja och välkommen tillbaka Carina!

2014-03-03 @ 09:48:03
Postat av: Toja

Tack mor o dotter 😃.
Ja, nu är man tillbaka i verkligheten igen.
Och till ett anonymare liv 😂
Får erkänna att jag redan längtar tillbaka.
Kram

2014-03-03 @ 16:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0