Kallt, shopping och födelsedagsfirande

Här springer dagarna iväg i ett rasande tempo! Filip har åkt tillbaka till sitt, Ida likaså och imorgon är det dags för fam Andersson att åka till Sverige. Jag och Åsa skjutsade iväg barnen till flygplatsen. Ida fick sällskap av Mackan och Oscar till Washington, men sen flög hon via Munchen och killarna via Amsterdam till Stockholm. Den här gången flöt allt på som det skulle som tur var! Ida kommer tillbaka i april och då i sällskap med sin svenska familj, Fredrikssons! ♥
Idag håller vi tummarna för att solen ska visa sig. De senaste dagarna har varit kalla, en morgon var det ynka 1grad när vi vaknade.
Därför så har det blivit en hel del shopping, vilket är kul :) Fam Andersson har avverkat Ellenton, Brandon, Wiregrass, International Plaza och igår även University Mall.
Vi har varit på utflykt i St Pete, innan barnen åkte hem. Fast Filip och Rasmus och Olle stannade hemma. Olle behövde plugga inför skolstarten och Filip och Rasmus var på gymmet och på tennisbanan.
Vi åt lunch på The Brass Monkey och vi fick så mycket mat att vi fick ställa in vårt planerade restaurangbesök inför kvällen.
Igår firade vi Freddan som fyllde 44 år. Det blev middag här hemma tillsammans med Åsa, Tobbe, Petra, Martin och lilla Adeline. Fredrik blev firad med så fina paket, så han var supernöjd med sin dag.
Skål och grattis! Här är innan Tobbe o Co kommer.
Grattis Darling!
Fick inget kort på hela sällskapet tyvärr.
Ikväll ska Freddan, Tommy och Rasmus på Lightning match, de spelar mot Washington. Olle tränar själv så han kan inte följa med och vi tjejer väljer att stanna hemma. Sista kvällen med gänget, det har gått så fort!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0