Hemgång och ett stort tack till underbara Åkermarks!!

 
Nu tackar vi än en gång familjen Åkermark, ni är helt fantastiska som alltid tar emot oss med öppna armar.
Gud vad vi saknat Er!!
Fredrik och Ida möte upp oss på flygplatsen och "hemma" stod en underbar middag på bordet när vi kom fram. Så härligt att hela familjen var samlad och så roligt att få träffa Yoona, en super härlig tjej!
 
Hela gänget åkte på NHL matchen mellan Henke Lundqvist´s N.Y Rangers & Viktor Hedmans och Lindbäcks´s Tampa Lightning, rysligt spännande match som NY vann tillsist.
Vi följde flitigt J WM på TV, där tyvärr Finnarna lyckades slå oss!!
 
På nyårsafton blev vi överraskade när familjen Johansson kom upp från Miami för att fira in det nya året med oss! Helt fantastiskt kul att fira det med dessa familjer, då det i år också är 20 år sedan som Fredrik och Carina samt Mats och Mari var värdpar på vårt bröllop!!
Nyårsmiddagen var fantastisk och svampsåsen var i världsklass! Tolvslaget firades hos Tobbe och Åsa, dit vi åkte med båt någon timme före årets slut.
 
Tyvärr åkte Tommy på ryggskott några dagar in på det nya året, så det blev några kiropraktor besök för honom och inget tennis spel som han hade tänkt sig!
 
Vi gjorde en liten utflykt till St Pete´s beach, till dom fina stränderna och havet men inte ens en ynka  solstråle........;-)
 
I söndags var det dags för Filip att flyga hem till NY och i måndags vinkade vi av Ida som nu är tillbaka i skolan i Stockholm igen.
 
Vädret har inte riktigt varit med oss på denna resa, vi har haft en enda soldag på 14 dagar men det positiva med det är att det resulterade i mycket shopping. Nästan varje dag!! :-)
 
Igår firade vi Fredrik på hans födelsedag. Mysig och god middag tillsammans med Tobbe, Åsa, Petra, Martin och Adeline.
 
Ikväll har grabbarna varit och sett yttligare en NHL match. Tampa mot Washington med Bäckström i laget, tyvärr även det en Tampa förlust!  
 
Men trots vädret har det varit helt fantastiskt att få vara här igen och att bara få ungås med denna helt underbara familj är få förunnat.
Ett jätte stort tack och många kramar från oss!!!!!!!
Tommy, Nina, Rasmus och Elin
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0