God Fortsättning!

Jaha då får man välkomna 2014! Tycker det är lite sorgligt att jul/nyår är över för denna gången. Idag har jag städat ut julen, allt är nedpackat och jag kommer sakna ljusslingorna, stakarna och stjärnorna.
På nyårsafton fick vi besök av fam Johansson! Vi hade gjort allt för att hemlighålla att de skulle komma för Tommy o Nina, så det skulle bli en överraskning. Tommy hade tidigt sina misstankar och frågade gång på gång om det inte var så att de skulle komma. Men tillsist så lyckades vi faktiskt övertyga honom om att det var en annan familj som skulle komma, så överraskad blev han, trots att det första han sa var givetvis " jag visste det!!!"
De dök upp på förmiddagen och vi hann med en båttur,  bubbelbad och pizzalunch innan vi började förbereda oss inför nyårsmiddagen.
 
Solen visade sig korta stunder. Vädret har inte varit det bästa de senaste dagarna.
Vi körde på klassisk meny, Toast Skagen, Oxfilé med ugnsrostade rotfrukter och svampsås, och en Nutella Semifreddo till efterrätt. Gott!
Stiliga herrar ♥
Killarna fixade förrätten
Våra fina ungdomar ♥
Olle, Victor, Elin, Vilma, Villiam, Filip, Rasmus och Ida
Tolvslaget skålade vi in tillsammans med Bengtsson/Pettterssons och hela deras gäng. Även Nordbergs med sällskap kom dit, så vi var ca 35 personer totalt.
GOTT NYTT ÅR!
 
Nyårsdagen blev en riktig slappardag. Ute var det grått och regnigt så det passade bra. Vi såg Winter Classic och käkade Chick-fil-A som fam Johansson bjöd på, TACK. På kvällen avverkade vi 3 filmer, The East, The Internship och White House down. Ida, Elin och Vilma valde att åka på bio och såg Justin Biebers senaste film samt Catching Fire. Imorse packade fam Johansson sig iväg till Miami för att avsluta sin resa med en basket match, imorgon flyger de hem till Sverige. Så KUL att ni kom och firade nyår med oss!
Här har vi precis kollat på Sverige-Slovakien. Nina tog med sig Elin och Ida till Brandon för lite shopping, hoppas de hittar massa kul.
Nu håller vi tummarna för att vädret blir bättre. Även idag har det varit väldigt ostadigt. Det började med lite sol, men nu är det grått och regn igen.....
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Låter som en bra nyår! Toja o jag hade det bra för grabbarna lagade all mat👍. Efter maten kom granngänget in så vi skålade med dom o höll igång till fyra. Martin jobbar igen och jag skriver på min uppsats. Nästa vecka drar allvaret igång igen😃 Kram

2014-01-03 @ 09:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0