Mellandagar

Vill inte att julen ska vara slut.....! Vi har haft en jättemysig julhelg här hemma. Som vanligt så börjar vår julafton med att fira Filip som fyller år. Han får ha födelsedag fram tills det är dags att äta julmiddag och se Kalle Anka och han är så nöjd med att få öppna paket från morgon till kväll. 
I Julstrumporna låg bl.a fina t-shirts :)
 
Molly fick ett gott ben i sin strumpa



Han blev uppvaktad av både släkt och vänner, och fick otroligt fina presenter. Jag skickar ett TACK, igen, å Filips vägnar! 
Tror vi fick med det mesta på årets julbord, ingen behövde allafall lägga sig hungrig:)
 



Ida hade köpt med sig risgrynsgröt, julsnaps och messmör. Skumtomtar och godis från Farmor o Farfar och Toja o Co och massa choklad från Mormor o Morfar.  
 




Vi öppnade julklappar, spelade spel, åt mer mat, mer godis och avslutade med julklapsspelet. Alltid lika kul och intensivt :)
 





Juldagen var lugn och skön! Vi kollade filmer, badade i bubbelpoolen och åt rester, helt underbart. 

På Annandagen var vi shoppingsugna, så det blev en sväng till International Plaza, och eftersom Ida inte hittade allt hon ville så blev det även en sväng igår, då till Wiregrass. Nu är alla nöjda och glada! 
 
Idag har jag plockat ner granen och nu laddar vi för fullt inför nyår. Filip åker hem till sitt imorgon, då hans hockeyträning drar igång på tisdag. Vi övriga flyger till New York på tisdag! Där ska vi fira in det nya året på Times Square, och förhoppningsvis få se The Ball Drop live! Vi har bokat partybiljetter på Planet Hollywood, så vi får se om vi kan kliva ut innan 12-slaget.....
Tyvärr har inte Filip möjlighet att fira med oss, men vi bilar upp till honom den 3/1. De spelar match både 3:e och 4:e januari och då ska vi vara där och heja. Ska bli så himla kul! 
Tyvärr kan vi ju inte ta med oss lilla Molly, MEN hon kommer ha det toppen här hemma med Vendela som lovat att ta hand om henne åt oss! 
 
Finaste! 

Vi längtar redan till nästa jul! 
Sist men inte minst måste vi ju tacka för allt fint vi fått!
TACK snälla Lars, Linda, Alva, Arvid och Elsa för jättefina julklappar!
TACK Marika och Arvid för GOD julklapp!
TACK Toja o Co igen:)
TACK Farmor o Farfar 
TACK Mormor o Morfar
TACK Tomten för en toppen JUL!
 



<3 
 

Kommentarer
Postat av: Appelqvist

Hej och god fortsättning! Låter som ni haft en underbar jul. Härligt när alla är samlade! Vi vill önska er Ett Gott Nytt År! Många kramar från fam. Appelqvist <3

2014-12-29 @ 09:20:59
Postat av: Toja

Tack för härlig uppdatering o många fina bilder från ert julfirande. Börjar bli dålig på att hänga med i uppdateringarna här nu - förstår inte det ;). Men nu när du fått ny dator gäller det nog att göra tätare besök för oj vad du kommer blogga 😂

Underbara bilder på underbar famil. Ha det nu så gött i NY 🎉🎉

Puss o kram ❤

2014-12-31 @ 20:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0