Förra veckan

Filip har varit hemma och åkt tillbaka till sitt igen. Men vi hann med att fixa en hel del praktiska saker!  Vi har inte bemödat oss med att ordna social security nummer tidigare (som behövs om man tex ska jobba), men nu fick vi det gjort. Hans körkort behövde förnyas och det är en process i sig. Hatar att åka till det stället, för det är alltid nåt som strular....dock inte denna gången, så tack för det :)
Eftersom Åsa och Tobbe åkte till Sverige i tisdags och Filip åkte på självaste Thanksgiving, så hade vi kalkonmiddag här på måndagkväll. De passade även på att fira Filips födelsedag lite i förskott. En mysig kväll!
 


På onsdagen var det grått o trist så då passade vi på att gå på bio, vi såg Horrible Bosses 2, jättebra! Vi hann med middag på restaurang innan vi åkte hem och kollade Lightning matchen.
 
Filips flyg gick tidigt på torsdagmorgonen, och senare åkte vi hem till familjen Schiavone på Thanksgiving middag. Det var vi och 2 familjer till. Jösses vad mat! Molly fick oxå följa med och vi hade en supermysig dag/kväll med massa mat, dryck och avslutade med att spela spel.









Black Friday spenderade vi inte med att shoppa. Istället var vi i ishallen då Olle spelade Silver Stick turneringen som äger rum varje år den här tiden. Likaså lördag och söndag, så det blev många vändor fram och tillbaka till Ellenton....
De gick till final och finalen var spännande som tusan! Vi hade förlorat mot Scorpions i gruppspelet med hela 6-0 så nu jäklar skulle det bli revansch! Vi tog ledningen med 1-0, tappade till underläge 1-4, kämpade och kom tillbaka och kvitterade 4-4 och sen följde övertid 5min och slutligen övertid 2min och då fick vi se oss besegrade.... Jättekul och spännande match! Olle var helt slut redan på lördagkvällen, blåslagen och öm i hela kroppen efter tuffa fysiska matcher. Så söndagmorgon var det tungt att komma igång inför finalspelet. Men han kämpade och slet som ett djur och spelade matchen med skadad handled. I måndagsmorse var handleden uppsvullen och blå, men jag lindade den och han gick iväg till skolan. Igår hade vi tid hos husläkaren för en spruta och då tyckte doktorn att vi borde ta och röntga handleden. Så det fick vi gjort igår och nu väntar vi fortfarande på besked. Idag känns det dock bättre så det går åt rätt håll.
Update: inget brutet allt såg bra ut, skönt!
 



Nu längtar och väntar vi på julen! Vi har pyntat färdigt både ute och inne, och även granen är klädd och fin!


Jag köpte hem det mesta vi behöver från Ikea sist jag var där, men en till sväng innan jul ska det bli.
Titta här vilken trevlig nyhet! Plockgodis på Ikea, underbart!!!
 



Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Gött med plockgodis!! Då blir det många vändor till Ikea nu då😉

2014-12-04 @ 14:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0