Fjärde advent och en dag kvar.......

Tills Filip kommer hem och familjen är fulltalig! ♥
Ida kom hem i fredags och vilken lång och nervös dag det blev. Fick meddelande av både Lars och Ida att hon kommit iväg från Arlanda efter lite krångel. Vi inväntar våra greencard, våra visum har gått ut, så Ida reste hit på ett "Employment authorization card". Alltså varken VISUM i passet el ESTA att visa upp vid incheckningen, så det höll på att ta stopp redan där! Men tillslut löste det sig som sagt. Väl i New York skulle hon ha knappa 2h på sig, att komma igenom tull och immigration osv, vilket brukar ta sin lilla tid. Men som genom ett under så flöt allt på smidigt för en gångs skull, och trots att hon blev förvisad in i ett rum för en extra koll, så lyckades hon springa och hinna med flyget där sista gruppen höll på att gå ombord lagom när Ida var framme. Puh! Vi hade ställt in oss på att hon skulle få ta ett senare flyg, men allteftersom dagen gick, och vi inget hörde från Ida, så började vi tro att hon fixat det!
Den lyckan när Freddan skickar detta sms:et!
 

Här hemma satt jag med fam Fredriksson på skype som fick följa spänningen live :)
 


Igår åkte Fredrik och Olle ner till Palm Beach för 2 seriematcher. Vinst i ena och oavgjort i den andra. Olle storspelade!

Ida och jag stannade hemma hos Molly, men passade även på att åka och fixa några julklappar Ida hade kvar att köpa. Nu är även hon klar!
Lunch i solen på Ruby Tuesday
 

Sen somnade Ida sött i soffan efter en lång första dag här hemma ♥
 

Idag blir det mys och julgodisbak här hemma, och så ska vi se Filips match online.




Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Så mysigt när alla är hemma samtidigt❤️ God jul🎅

2014-12-23 @ 09:20:22
Postat av: Britt-Mari

God Jul och Gott Nytt År,skönt att få hela familjen samlad när det är jul!

2014-12-23 @ 12:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0