Två dagar kvar

På lördag kommer äntligen Ida! Sen får vi vänta tills på torsdag nästa vecka med att träffa fam Fredriksson. De ska hinna med en sväng ner till Miami och Key West innan de kommer till oss. Hos Tobbe och Åsa har Mackan och hans kompis Oscar redan anlänt, samt Petra och lilla Adeline. Ikväll ska vi gå och käka tillsammans på ett nytt ställe som öppnat, Glory Days Grill. Det är en sportbar, en kedja, som finns lite överallt men som nu öppnat här, så det blir Lightningmatch och mat:)
 
I förrgår var jag och Molly hos veterinären för allmän koll och vaccination. Vi har märkt att Molly blivit lite stor och mycket riktigt hade hon lagt på sig.....Så nu är det hårdbanting som gäller. Det kan bero på att vi bytt hennes mat, för vi ger henne aldrig något extra och hon går ju minst 5km varje dag. Så  2,5 kg ska bort! Vi får kämpa tillsammans, hehe.
 


Olles matcher förra helgen gick lysande! Han spelade 3 showcase matcher, vinst i alla. På söndagen spelades de två första matcherna för vårsäsongen med hans vanliga lag. Först mötte de Jr Bulls där flera av hans vänner spelar och den matchen var jämn och så spännande, vinst 2-1. Sen mötte de Jr Lightning och den var inte alls spännande, vinst 12-0......Många poäng av Olle som storspelade hela helgen!
 
 
 
Idag står bl.a pedikyr på schemat, måste bli fin inför Bollywood partyt på lördag. Solen skiner ute så en stund på bryggan ska hinnas med oxå. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0