Goda grannar, Lightning match och mer hockey....

I söndags så blev jag inbjuden till våra nya grannar. Eller nya och nya, nu har de ju bott här ett bra tag. Det var av dem vi fick ett kort med en liten hälsning om vilka dem var, innan de flyttade in, precis när de köpt huset. Mycket trevligt initiativ tyckte vi! Tiden har gått och vi har såklart hejat och pratat när vi setts i trädgården eller när vi rastat hundarna. De är hur trevliga som helst. Till skillnad från de förra, Mr & Mrs Brown. De var ju inte kloka nånstans, och hörde verkligen inte hemma i ett bostadsområde med tillhörande grannar. Minsta lilla ljud från oss, så blev det klagomål, väldigt irriterande. (Jag menar, vem ringer och anmäler sin granne till polisen??? Jo Browns...) 
Jacek och Jolanta är från Polen och supermysiga, pratsjuka och trevliga. Jolanta kom och hämtade mig (först rundvandring hos oss) sen gick vi över till dem. I över 3h blev jag kvar. Skönt att ha trevliga grannar som man kan umgås med. De bjöd på fika och även lunch :) Freddan och Olle var i Miami och Filip hade knappt vaknat till liv, så det var bara jag som gick över. 
Mycket gott! Nyttig flatbread pizza 
 


Freddan har jobbat hela veckan i Californien och kom hem nu ikväll. Vi har käkat tacos och väntar på att Larry ska komma. Han var Filips coach på Kents Hill och ska kolla på show caset som Olle ska spela i helgen i Clearwater. Yoona är här, hon följde med oss hem igår efter Lightning matchen som vi var och såg. Den var helt bedrövlig! Sämsta vi sett, förlust 1-4 mot Calgary. Men Lightning är trots allt i slutspel, så det får vi se framemot nu. 
En svensk tjej, Sandrinne, sjöng Canadas nationalsång innan matchen, så duktig! 


 



Imorgon är det alltså match för Olle i Clearwater. Första matchen kl 14.00 och en till kl 17.00. Efter sista matchen åker Olles nuvarande coach Andy (även han Filles gamla coach) med fru, son och flickvän hit på middag tillsammans med Larry och oss andra. Andy´s son Logan gick med Filip och Yoona på Kents Hill, och även hans flickvän Maddy har gått där. Hänger ni med?:) 
 
Så dagen gick åt till att handla och förbereda inför morgondagens middag. Köpte lite nya belysningar som jag hängt både inne och ute, supernöjd!
 







 
 
 

Kommentarer
Postat av: Akermark seniors

Trevligt att kunna umgås med nya grannarna!! Helt otänkbart innan!!Ny belysning att beskåda och uppleva i maj!! Ha en trevlig helg och hoppas att Olle är på hugget inför sina matcher!Tusen kramar till er alla!

2014-04-05 @ 13:29:28
Postat av: Toja

Blev ju jättebra med belysningen när mörkret kom 👏👏
Nu hejar vi på Olle o önskar er en härlig helg.
Kram

2014-04-05 @ 16:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0