Fixardag i tomt hus

Och så var även påsken över och förbi! Inte klokt vad fort den senaste veckan gick. Imorse åkte Ida och bästa Fam Fredriksson hem till Sverige igen, och även Fredrik stack på en 2-dagars tripp till Chicago. 
Tiden har gått så otroligt fort, men vi har hunnit med en hel del. Vi hann att se Olle spela 2 träningsmatcher i Ellenton på fredagen. Vädret var mulet, så vi tjejer åkte lite tidigare så vi även hann med ett stopp i Brandon för lite shopping och lunch. Sen såg vi Olles match och efter den valde några av oss att kolla utbudet på outleten såklart. Andra matchen var inte slut förräns kl 20.00 så vi åt middag på Ruby Tuesday innan vi åkte hem. 
Yoona och Filip var och tittade på Lightning som förlorade...

Så blev det lördag och påskafton, och påskharen kom på besök. Vi fixade Västerbotten paj, ägghalvor, Jansson och Ida, Alva, Yoona gjorde dessert. Resten av all mat fanns hos Tobbe o Åsa där vi tillbringade kvällen. Supertrevligt och vi var 17 pers totalt 😊 


Så god tårta!



Hungriga! 






Jag tog inte ett enda kort! Alla dessa är från Yoona. 
Påskdagen var vi trötta! Men det tänkte inte hindra oss från shopping. Redan kl 10.00 var vi tjejer iväg, men ack så besvikna vi blev när allt var stängt. Det enda som var öppet var Walmart och där fanns ju en hel del som stod på listorna. Hemma fixade Yoona lunch och sen såg vi 3 NHL matcher på raken. 
Jag, Freddan, Lars & Linda fick en vuxenkväll så vi åt middag på Bonefish Grill. Ida och Alva höll ställningarna hemma och lagade pasta Carbonara till alla barnen. Yoona var dessvärre tvungen att åka tillbaka till skolan. 

Så blev det måndag och vanlig skoldag för Olle. Vi tjejer och Filip fick revansch på shoppingen vi missade på söndagen och vi avverkade TJ Maxx, Ross, Wiregrass och Marshalls. Nöjda tillslut! 


Bad och lek i poolen. Äntligen visade sig solen! 


Ida o Alva var ute med Oscar och körde wakeboard en sista gång. 

Freddan och Lasse grillade.
Mycket gott! Och gissa vem som stod för efterrätten? 

Alva o Ida. Grädde och vaniljglass till denna smarriga fruktsallad. 
Sen blev jag överraskad med sång och paket! Jag fyller på torsdag. Fick detta ursnygga armband av Fredrikssons.

Edblads, brunt läderarmband och roséguld. TACK snälla! 
Och Ida hade tänkt på mig och köpt paket ❤️ 
Toppenbra, snygga o coola! TACK bästa Ida! 


När alla åkte imorse började jag röja och tvätta. Ida rensade ur sin garderob igår och det ska även vi andra göra. Så mycket man inte använder. 
Det blev som alltid så väldigt tomt och tyst när alla åkte imorse. Saknar er redan! Men snart ses vi igen 😊 Lars och Linda träffar vi i maj igen och Ida kommer tillbaka den 17:e juni och stannar hela sommaren 😍 Och med tanke på att tiden rusar iväg, så är vi snart där.

Nu sitter jag på Starbucks i Ellenton och väntar på att Olle o Adam ska träna klart. Vill hem till sängen nu.....


Kommentarer
Postat av: Toja

Åhhhh vad härligt med en uppdatering med massor med fina bilder på er alla! Verkar som ni haft underbara dagar även om tiden alltid har en förmåga att gå för fort. Men som sagt, av samma anledning ses ni snart igen. Svisch svisch......
Ja - nu är det snart någon som fyller 27 igen.
Så vi hörs snart igen :)
Puss puss

2014-04-23 @ 22:05:43
Postat av: Linda

Tusen tusen tack för underbara dagar tillsammans😘😘😘😘Längtar tebax redan💗💗💗

2014-04-25 @ 08:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0