Kräftskiva och bio

I lördags var vi hemma hos Mia och Olof på kräftskiva. De har köpt nytt hus och flyttat, fast inom Cory Lake Isle. Ett supermysigt och annorlunda hus. När man går in genom ytterdörren, hamnar man nämligen ute på terrassen! Inte de bästa korten, men så här ser det ut när man kommer in eller ut....:)
Det var jag o Freddan, Tobbe o Åsa och Miriam o Buster. Mia hade dukat så fint!
Kinesiska Ikea kräftor som var jättegoda! Därtill serverades, ost och skinkpaj, räkor, bröd, ost, minipajer och fyllda gratinerade potatishalvor (potato skins). Till efterrätt dajmtårta och rabarberpaj med vaniljsås och vaniljgrädde.
Vi sjöng snapsvisor och lekte lekar, supertrevlig kväll!
Söndagen blev en riktigt skön hemmadag. Jag och Freddan solade och Olle fiskade.
Vi avslutade med att gå på bio, och vi såg We´re the Miller´s som var riktigt rolig. Olle hade redan sett den, men han såg gärna om den.
När vi kom hem upptäckte vi att AC:n i vårt sovrum slutat funka, så nu sitter jag och väntar på att Nuccio ska komma och fixa det. Snabb service som tur är.
Filip har spelat 2 träningsmatcher i helgen. Den ena oavgjord 2-2 och igår blev det storstryk 6-0. Nya tag till helgen som kommer, men fortfarande träningsmatcher. Serien drar igång 20 september. Vill man spana in schema och statistik och sånt så kan man titta här www.applecorejunior.com och sen klicka på EHL Eastern Hockey League.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0