Weekend hos Filip & grabbarna

Vilken härlig helg vi haft! Vi lämnade Molly på Lodgen och sen flög vi till New York med Airtran via Atlanta både dit och hem. Direktflyg hade varit att föredra, men vi använde poäng och flög gratis, så då får det vara värt att ta ett byte på vägen. Yoona flög däremot direkt med Delta, men vi landade i stort sett samtidigt, så vi möttes upp på flygplatsen och åkte tillsammans till Filip.
Vi körde direkt hem till killarna och fick se deras fina lägenhet innan vi åkte till Outback Steakhouse och käkade middag.
Olle följde med ungdomarna hem och jag och Freddan checkade in på vårt hotell. På lördagen började vi dagen med att storhandla på Walmart till killarna.
Vi hann med att käka lunch tillsammans på Chili´s med Filip, Rikard och Caleb, innan de åkte till samlingen. Jag, Freddan, Olle och Yoona hann med ett snabbt stopp på ett stort shoppingcentrum innan vi åkte för att se första matchen.
Dessvärre så var de bänkade första perioden alla tre av lite olika anledningar. Filip och Rikard för att de missat en träning i veckan pga att bilen var trasig. Även Calebs bil var trasig, men han och Devin tog taxi till träningen, vilket Filip och Rikard inte var smarta nog att göra. De trodde att det skulle kosta massa pengar nämligen......Men men coach förstod ju deras dilemma, men var tvungen att "straffa" de inför de andra i laget. Caleb var bänkad pga att han dragit på sig onödiga utvisningar matchen innan. Så efter första perioden låg de under med 0-4! När väl våra 3 killar fick spela så blev det match igen :) Det var riktigt spännande på slutet och matchen slutade 4-6, med poäng av både Rikard och Filip.
Deras hemmarink, Brewster Arena
Efter matchen åkte vi till en italiensk restaurang och käkade middag.
På söndag morgon åkte vi till lägenheten och hämtade upp Olle och Yoona.
Natten mot lördagen dog deras blåa undulat Larry, så det kändes lite tomt o ledsamt att komma dit när buren var tom. På lördagmorgonen låg han helt livlös i buren och vi vet inte säkert vad han dog av. De ordnade allafall en liten begravning för honom. Allas tankar gick därför till Larry när de spelade nationalsången innan matchen på lördagkvällen.
Tillbaka till söndagen, här väntar vi på revansch match! De spelade mot samma lag även på söndagen nämligen. Vädret var helt fantastiskt och vilka underbara färger träden hade. Önskar jag tagit bättre bilder...
Matchen var superspännande och jämn, och det blev tillslut vinst med 3-2! Filip stackarn kände av en skada i ljumsken så han behöver gå till doktorn och kolla upp det.
Direkt matchen var slut åkte jag, Freddan och Olle mot flygplatsen. Yoona stannar kvar tills på tisdag. Vi var hemma strax efter midnatt, och idag måndag är Olle ledig från skolan, bra timing!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0