Höstens första kallfront är här

Här är det tvära kast i temperaturen. Igårmorse var det ca 24 grader på morgonen, kvavt och fuktigt, och imorse hade vi "ynka" 16 grader, med sval och härlig luft. Då är det kallt här :) Men det är alltid en sån härlig känsla när första svala höstdagen kommer.
Så här ska resten av veckan se ut enligt nyheterna. Helt ljuvligt!
Imorgon kommer äntligen Ida och tjejerna! Som vi väntar och längtar! De landar inte förräns kl 23.00 vår tid, så även imorgon blir en enda lång väntan. Fredrik åker till North Carolina på bröllop och får vänta tills på söndag med att träffa dem. Vi får väl se om det finns något godis kvar då.......Fick en bild på vad Ida packat med sig:)
Idag har jag storhandlat och lunchat med Åsa. Nu återstår att bädda åt tjejerna. Olle som flyttat upp till Idas rum, får snällt flytta ner till Filips rum under tiden tjejerna är här. Men när de åker tillbaka till Sverige igen blir övervåningen hans på riktigt. Ida har nämligen kvar alla sina saker däruppe. Hon kommer få tillbaka sitt gamla rum på nedervåningen, där Filip bott, Filip tar Olles rum och Olle tar Idas som Filip hade från början. Hänger ni med?:) Det jobbigaste är att flytta alla kläder.........Det bästa är att man får rensa och kasta, så skönt.
Nästa vecka är det Halloween och många började pynta sina hus för länge sen. På lördag har Adam och Kerri sin årliga Halloween fest, men tyvärr missar vi den i år.
Det här mötte vi bl.a på vår promenad imorse, Molly och jag.
Ikväll är det jag och Molly hemma. Freddan och Olle är på hockeyträning i Ellenton. Så nu ska jag svida om till mjukisbrallor och krypa upp i soffan och kolla på Grey´s Anatomy, har hela 4 avsnitt att se ikapp.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Klara

Hej där kära svägerska!!
Tror det är exakt ett år sedan vi anlände hos er, härliga minnen som upplevs genom att titta tillbaka på bloggen:))))Nu stundar snart jobbar helg för mig och den hoppas jag går i ett nafs!!! Njut av tjejerna o av det de packat ner.Det ser ut som de slagit oss med häst längder, se till bara att spara några dagar;) kramar i massor❤️❤️❤️Hälsning till alla!

2013-10-25 @ 08:30:34
Postat av: Syster Malin

Härligt att Ida kommer hem!! Ser som sagt gott ut i väskan!😃 ha en härlig helg! Imorgon har Hilma innebandymatch o Ivar har hockeymatch på söndag. Lördag kväll åker vi till Motala o firar Micke som har fyllt 40 år:) Hälsa tjejerna o resten av familjen! Kram

2013-10-25 @ 10:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0