Konsert och Halloween

Denna fredag kickade vi igång med ett Zumba toning pass. Tjejerna tyckte det var kul i onsdags, så de hakade på även idag, kul!
Selena Gomez konserten var jättebra och Olle och tjejerna var nöjda. Som förband spelade EMBLEM3 och de var Idas favoriter när de var med i XFactor, så det blev en extra bonus. Jag hade ingen vidare koll på Selena Gomez och vilka hennes låtar är, men jag kände igen en hel del, och det är ju alltid roligt om man kan sjunga med :) Hon gjorde även ett par covers, bla Katy Perry´s Roar.
Igår tog Fredrik ledigt från jobbet och så åkte vi till Clearwater Beach. En helt perfekt dag, soligt och varmt, och varmare i havet än i vår pool enligt tjejerna.
Ljuvligt. Sanden är som potatismjöl.......
 
Igår var det ju även Halloween, så på kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos Tobbe och Åsa och Oscar. En liten sväng Trick or Treat blev det för ungdomarna. Olle hade 2 kompisar över som han gick med, och kom som vanligt hem med en säck full med godis.......
Tyvärr ser man inte tjejernas linser de hade på sig, läskiga var dem!
Nu blir det mer sol och bad här hemma idag. Senare i eftermiddag ska vi ta en sväng o se om vi kan hitta vinterjackor, och imorgon ska det bli sämre väder sägs det, så då åker vi till International Plaza och kollar shoppingutbudet där. 
Inte ett enda restaurangbesök har vi hunnit med hittills, så ikväll ska vi till Kobé.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alma

Vad snygga pumpor, känner jag igen dom? ;-)
Trick or treat på er :-D

2013-11-01 @ 20:55:45
Postat av: Carina

Hej Alma! Japp det var nog du och Maja som köpte dem:) Har du varit på Halloween party?
KRAM <3

2013-11-02 @ 14:19:52
Postat av: Alma

Så klart att jag har varigt på halloween party : )
Hopas att ni har det bra <3 <3 <3

2013-11-03 @ 20:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0