Idag har tjejerna åkt hem

Börjar med att rapportera om helgens händelser. Fredagkväll blev det middag på den japanska restaurangen Kobé tillsammans med Tobbe, Åsa och Oscar.  När vi blev tillfrågade om vi firade något särskilt var Tobbe snabb med att svara att det var Idas födelsedag. Hon fyller år i juni :) Men det är ju alltid kul att bli firad! Så efter all god mat som kocken lagade till, så blev Ida uppvaktad med sång och cupcake.
Ida höll god min och spelade med, trots att vår servitör sa Grattis varenda gång han gick förbi.....
På lördagen blev vädret uselt som lovat. Mulet, regn och grått hela dagen. Så en tur till Internationa Plaza passade toppen. Jag och Fredrik tog en långlunch medans ungdomarna gick och shoppade.
Ser ni julgranen?
Vi fixade en ny telefon till Ida, då hennes gått sönder och Linn passade på att byta sitt spruckna glas på sin Iphone.
När vi kom hem upptäcker vi att Linns telefon ej laddar och Ida hör inte om någon ringer upp henne! Så irriterande! (Detta innebar att vi fick ägna halva söndagen åt att åka tillbaka till International Plaza och få det fixat)
Tjejerna och Oscar var bjudna på fest på lördagkvällen och hade jättekul, tills polisen kom. Det hade kommit oinbjudna gäster och jag antar att grannar klagat. De hörde att poliser var på ingång, så de lämnade festen och Freddan hämtade upp dem kl 01,00, men som sagt de hade kul så länge det varade :)
På söndagen började vi med att åka tillbaka till International Plaza som sagt, sen gjorde vi lite småstopp innan vi hamnade på Wiregrass där tjejerna fixade naglarna. Olle och Freddan fixade med lite på sitt håll, sen anslöt de lagom tills det var dags för middag.
Julen närmar sig och granen är nu uppe även i Wiregrass!
När vi äntligen kom hem hade klockan hunnit bli 20,30. Tjejerna packade sina väskor och sen tog de ett sista dopp i bubbelpoolen. Bubbel i dubbel bemärkelse!
 
 
Ja och så var det dags att åka tillbaka till Sverige igen! Tiden har gått så fort, samtidigt har vi hunnit med så mycket. Det har varit jättekul att ha dem här ♥
Om bara 7 veckor är det jul och då kommer Ida hem igen! Det får vi längta till nu.
Nu blir veckan som kommer lugn. Jag ska passa på att lata mig ordentligt, för på lördag checkar nya gäster in och då blir det full rulle igen :)
 
 
 
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0