Höstlov!

Får börja med att tacka Johan som gästbloggade med bravur! Och TACK för att ni skämde bort oss med att laga mat och fixa när ni var här. Ni är välkomna tillbaka närsomhelst! Vi blev bl.a bjudna på Johans oxfilé med Sophias ädelostfyllda champinjoner och massa goda tillbehör (svampsåsen to die for, strimlad sötpotatis, morötter, sparris, sockerärtor) en kväll. Britt-Mari lagade supergod kyckling och sist men inte minst så gjorde Johan Pulled Pork sista kvällen som blev jättegott! Det ska vi absolut göra fler gånger, och helst nu när jag har en ny gryta att laga det i.
 
Sämre kan man ha det, vin och jordnötsringar och en egen kock :)
Mmmm det vattnas i munnen.....
Pulled Pork, minst 6h i ugnen. Smidig maträtt som sköter sig själv.
Tack o hejdå!
Två veckor går fort när man har roligt!
Så vad har hänt sen dess. Lördagen hade Olle 2 matcher i Ellenton som båda slutade oavgjort 2-2. Även Filip spelade match och samma resultat där :)
På söndagen åkte Freddan och jobbade en sväng, så jag tog en liten shoppingtur. Hade sett fina vinglas när jag och Britt-Mari var iväg som jag inte kunde sluta tänka på. Kom hem med en hel del smått o gott.
Igår och idag har jag börjat pynta inför advent. Tycker det är så mysigt och jag längtar verkligen till julen!
Filip, Yoona och Ida kommer hem hit den 23:e december, och det blir "bara" vi som firar tillsammans. Men redan den 27:e december får vi besök av fam Andersson! Nyår kommer inte bli lika lugnt då även Tobbe och Åsa är tillbaka från kryssning med hela sitt gäng. Massa svenskar på besök!
 
Ny bricka
In med lite rött. Har även lovat barnen att granen ska ha röda kulor i år.
De beiga kuddarna med text är nya.
Äger bara 2 tomtar, så lika bra att de fick komma fram med.
Nu saknas utebelysningen och granen. Får se om vi kan hinna med det i helgen. Olle har turnering fredag-lördag i Ellenton och Brandon. Fram till dess ska vi bara fortsätta lata oss och njuta av lovet. Dagarna har varit rätt gråa o trista, vädermässigt,  sen i söndags, och kallfront är på ingång till Thanksgiving på torsdag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Britt-Mari

Tack för senast,vi hade det supertrevligt,men kan man ha annat med så fint boende och en härlig familj att få umgås med.
Så mysigt du har gjort det och glasen är ju bara så läckra.Vi prickade tydligen rätt vädermässigt sett.Har inte hamnat rätt i dygnsrytmen ännu,svårt att sova om nätterna,dödstrött på dagen,men det ordnar nog till sig.Hade inte katten väckt mig kl.10 idag,så hade jag väl sovit ännu.Kramar och hälsa till Fredrik,Olle och fina Molly!

2013-11-27 @ 12:29:55
Postat av: Sophia

Så snyggt med dina nya inköp! Men du, var försiktig med välkommen åter! Innan du vet ordet av plingar vi på dörren ... 😘😘.

2013-11-27 @ 20:38:26
Postat av: Din favorit dotter

glöm inte julstrumporna heller ;) ♥

2013-11-27 @ 21:10:07
URL: http://idaakermark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0