VM Guld och förberedelser inför veckan!

Vilken bra söndag, VM GULD till Sverige! Här sändes matchen mellan Sverige och Canada, kvartsfinalen på tv. Givetvis så trodde vi då att resten av VM matcherna skulle sändas här oxå. Men icke sa nicke. Vi lyckades dock se Sverige-Finland hemma hos Tobbe & Åsa, då Tobbe hittat en länk som funkade. Idag var vi väl ännu mer övertygade om att USA:s bronsmatch mot Finland och självaste final matchen skulle visas. Nope. Fiskeprogram, basket, fotboll, gymnastik, highschool matcher i alla former, men inte VM!? Tur att Tobbe vet hur och var man kan streama matchen, då TV4 play inte visas om du befinner dig i utlandet......!
YES!!!!! Jösses så gött!!!
Igår var det ju Eurovision och det missade vi helt. Vi behövde fixa födelsedagspresenter och studentkläder/presenter inför helgen. TACK Toja som höll oss underrättade under kvällens gång, härligt!
Underbart väder hade ni oxå! Fina!
Kändes som vi var där!
Men vi satt på Ruby Tuesday och lunchade efter en intensiv shoppingförmiddag:)
Tacka vet jag Viber i detta fall:)
Vi inhandlade kostym till Freddan, födelsedagspresenter till Olle och Ida. Filips student present är redan klar, då han får en resa till Tokyo! Han ska hälsa på flickvännen Yoona. På fredag åker hela familjen upp till Maine på hans studentfirande, vi längtar! Och när vi åker hem på söndag så följer Filip med oss. Sen åker Fille till Japan den 11 juni, jag vill följa med!
Idag har vi haft en slappardag här hemma. Freddan och Molly tog en sväng med båten.
Ikväll firade vi VM guldet med grill här hemma. GRATTIS SVERIGE!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Toja

Ha ha - du är för rolig.
Här sitter jag på lunchen för att kolla in din blogg och sätter ju nästan i halsen när jag möts av min egen nuna, ha ha....

Ja tack för underbara Viber - kändes som ni var med på ett hörn. Vi hade en härlig eurovisionkväll.

Och så kul med VM-guld - vem kunde ana detta när det drog igång. Desto roligare!

Härligt med student och födelsdagar i massor - ha det bäst och hälsa alla.

KRAM

2013-05-21 @ 13:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0