Snart sommarlov

Endast 2,5 vecka kvar i skolan, sen äntligen sommarlov, så härligt! Nu längtar vi till Sverige, men först har vi annat kul att se framemot. Resan till Maine i helgen, Barcelona nästa vecka, och innan vi åker till Sverige kommer fam Wennerberg till oss o hälsar på! Mycket skoj med andra ord. Redan nästa vecka får vi träffa Johnson´s, Wennerberg´s och Fredriksson´s. Dags för vår årliga parresa, och i år blir det Barcelona. Fjärde resan vi gör tillsammans, så skoj!
Igår åkte Freddan till Chicago, men innan han begav sig till flygplatsen var vi på Olles skola. Eleverna uppmärksammas och belönas för sitt hårda slit.
Olle fick knalla upp på scenen 2 gånger och hämta medalj. Vi satt långt ifrån och det gick fort, därav något suddig bild.
Han (och fler med honom såklart) fick rektorns hederspris, vilket man får om man fått A i alla ämnen, alla 3 betygsperioderna. (4 ggr/år får de betyg, varje period är uppdelad i 9v perioder). Sen delades det ut medaljer och pokaler i varje ämne och för varje lärare, så det var en hel del om man säger så. Olle fick i matteklassen:)
Så duktig! Så fina ♥
När Freddan landade i Chicago igårkväll var det oväder där med. Jag tänker på Oklahoma och tornadon som drog fram där. Så hemskt. Vilka krafter naturen har. Men nu hoppas jag verkligen att det inte blir mer.....
Både igår och idag har vi haft oväder på eftermiddagen. Åska , blåst och regn.
Det drar ihop sig.....
Imorgon är det Olles dag, då blir han tonåring! Tretton år! Jag och Ida ska sjunga för honom imorgonbitti, men kalaset får vänta tills på torsdag, för födelsedagsbarnet är upptagen med hockeyträning :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0