Slapparlördag och shoppingsöndag

Fredrik stackarn blev försenad i fredagskväll och var inte hemma förräns kl 02.00. Olle och jag tillbringade fredagkvällen i Brandon, då Olle spelade sin första high school match med Wiregrass. Han gjorde 1-0 målet, men tyvärr så förlorade de med 2-3. Olle går i 6:an och får spela med high scool killar som är 15-19 år, lite kul:) Nu vet vi vad vi gör fredagkvällarna framöver.....
Så på lördag tog vi det lugnt och åt frukost länge innan vi gick runt sjön med Molly. Svängde förbi hos Tobbe och Åsa och blev kvar där tills det var dags o gå hem o fixa lunch. På kvällen blev det film och soffhäng, vi såg bla The Impossible, fy vilken fruktansvärt hemsk film. Handlar om tsunamin i Thailand.
Idag, söndag, hade Olle träning och träningsmatch i Ellenton, som han och Freddan åkte iväg på. Jag och Ida valde att åka och shoppa i Brandon istället. Ida var på jakt efter skor till Filles student som är den 24-26/5. Klänningar är klart! Lycka när vi hittade dessa finingar. Jag vill oxå ha!
Passade på att käka lunch i solen oxå, helt underbart väder idag! Gigantiska portioner på Cheesecake Factory, och då är detta "lunchportioner".
Resten av veckan ska bjuda på precis lagom väder, svensk högsommarvärme.
Ida har övningskört ikväll......
och Molly har spelat död.....haha så rolig hon är!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken tokig hund!

2013-05-06 @ 14:07:03
Postat av: Jenny J

Snygga skor Ida!!!!!

2013-05-06 @ 20:58:35
Postat av: Toja

Men åhhhh vilka snygga skor - vill oxå ha :)))
Väderprognosen ser härlig ut. Idag har även vi haft lite sommarkänning o nu börjar grönskan ta fart äntligen. Bara att njuta.
Kram till er från oss!!!

2013-05-06 @ 21:01:40
Postat av: Klara

Super snygga skor och bedårande söt vovve!!!

2013-05-07 @ 16:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0