Filip´s student

Så då är vi hemma efter en rolig och intensiv helg i Maine. Med oss hem har vi en glad och lycklig Filip, som nog inte riktigt fattat att han inte ska tillbaka till skolbänken på ett tag nu. Det som väntar för honom i höst och  ett år framöver är hockeyspel i New York och med sikte att fixa ett stipendium till college. Det är han tillsammans med Rikard och Caleb från Kents Hill som ska spela för samma lag, New York Applecore. Spännande!
Vi landade i Manchester i fredags och vi hade tur för hyrbil och väskor fick vi på ett kick. Bilresan till hotellet tog 1,5 h, och vi kastade oss upp på rummet och bytte om, för att sen åka mot skolan. Vi trodde att det skulle ta 45 min från hotellet i Portland till skolan Kents Hill, men gps:en visade ytterligare 1,5 h. Vi missade därmed fördrinken som hölls hemma hos rektorn, men vi hann precis till middagen. Drinken bestod av vatten eller lemonad, så det gjorde inte så mycket :)
Middagsbuffen var uppdukad i ishallen, hur mycket gott som helst!
Vi hade ju maximal otur med vädret hela helgen, så allting fick hållas inomhus. Regn och 10 grader, det har varit runt 20 grader och kanonväder en längre period, och det fina vädret är tillbaka redan imorgon såg jag.
Efter middagen åkte Filip och Rikard och studenterna iväg på fest, så vi åkte till en bar i närheten och tog en drink tillsammans med fam Keussen och Rikards tjejs familj från Texas. Vi som hade 1,5h körning till hotellet stannande bara en kort stund, de andra festade loss till kl 01,00 på natten.
Lördagmorgon var vi uppe och iväg igen så vi var på skolan kl 10.00. Ceremonin började kl 11.00.
Här sitter vi förväntansfulla och väntar.
Här tågar studenterna in. Killarna i vinröda klänningar och tjejerna i vita.
Rikards tjej Elizabeth i blont hår
Sen hölls det en massa tal av en massa folk, och så var det prisutdelning innan var och en fick gå fram och ta emot sitt diplom.
Klara!
Här är Caleb, Rikard och Filip som ska spela ihop i New York.
Alla lärare stod uppradade och fick bli omkramade och avtackade med presenter om man hade det. Filip gav sin hockeycoach och sin advisor present, och han fick även av dem. Mycket tårar blev det......
Vi blev serverade lunch i skolmatsalen som avslutning, återigen kanongod mat och dessert i massor.
Sen återstod bara att packa ihop det sista i Filips rum och säga hej då.
Vi tog sista bilderna utanför skolan oxå.
Rikards familj åkte mot släkt i Connecticut, och vi åkte till hotellet. Vi hann med att besöka gymmet och poolen innan vi åkte till en sportsbar för att käka middag och se Rangers mot Bruins.
Nu är vi som sagt hemma och ska iväg och käka middag på Ruby Tuesday och så ska vi gå och se Hangover III. Imorgon är vi lediga från jobb och skola då det är Memorial Day. Överraskningen som jag lovade får vänta lite till.....stay tuned!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härliga bilder och grattis Filip till din studentexamen!

2013-05-28 @ 05:42:56
Postat av: Alma

GRATTIS

2013-05-28 @ 17:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0