Väskan är här!

Imorse kl 02,30 fick vi Farmors väska levererad till huset. Fick besked på förmiddagen att väskan hittats, vilken lycka! Kl 16,00 skulle den landa i Tampa, den hade hamnat hos fel flygbolag i Chicago och fastnat där. Allafall så får vi besked om att den ska lämna flygplatsen 17,30 och att vi får räkna med att det kan dröja tills kl 21,30 innan den kommer till oss. Kl 21,00 ringer snubben som levererar och meddelar att det kan ta allt från 2-4 h innnan han är hos oss. Va?! Man undrar ju va fasen de håller på med?!. När klockan är 01,30 ger vi upp och går och lägger oss, och först 02,30 plingar det på dörren......Irriterande! En hel lördagkväll fick vi ägna åt att vänta o vänta.....
I fredags var vi tvugna att ge oss ut på en shoppingtur, eftersom Farmor inte hade ett endaste skvatt att byta om till. Inga underkläder, badkläder, smink, necessär eller ett endaste ombyte hade hon ju. Men det löste vi snabbt efter ett par timmar i Wiregrass.
När vi kom hem fixade vi middag och det var Yoonas sista kväll här för den här gången.
Yoona bakom kameran:) Fredrik kom hem från Charlotte, men först kl 01,00 och då hade vi somnat allihopa.
På lördagen slappade vi här hemma, solade på bryggan och åkte båt. Såg massa alligatorer!
Sen har vi varit lite halvkrassliga ett par  av oss. Kjell fick nån släng av magsjuka under fredagen och är inte helt 100 än, jag mådde illa hela lördagen och trodde min tur var kommen, istället var det Fille som fick ägna lördagnatten på toaletten....Inte kul. Nu hoppas vi att ingen mer behöver bli sjuk. Jag har lite halsont och även Farmor var krasslig i feber och huvudvärk första dagarna här.
Nu är Springbreak över för denna gång, och imorgon är det dags för skola igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0