Från 12 till 3 på en dag.....

Det blev onekligen tomt i fredags när semsterfirarna åkte mot Sverige och Freddan åkte till Boston för att se Filles slutspel. Tre personer och en hund var allt som var kvar här hemma. Ägnade fredagen åt att tvätta undan sängkläder, badlakan, och plocka undan uppblåsbara sängar och flytta tillbaka Ida till sitt rum igen. Väntade faktiskt besök från min syssling Ulrika med familj som var i Orlando och skulle förflytta sig till Naples under dagen. Tyvärr hann de inte med att svänga förbi här, men vi pratades vid på telefonen allafall. Lite synd när de var så nära. Men nu får vi istället hoppas att Ulrikas mamma Anita (min mammas kusin) kommer och hälsar på inom snar framtid.
Helgen bjöd på kallt väder! Det gjorde inte jättemycket, Molly och jag var så trötta och låg mer än gärna inne och slappade.
Lördagkväll var det bara Molly och jag hemma. Snacka om kontraster:) Olle var hos Joey och Ida var hos Wendy.
Fredrik åkte som sagt till Boston för att se Filips skollag Kents Hill spela semifinal i slutspelet. De vann den med 5-1. Finalen på söndagen förlorade de tyvärr med 1-4, men silver är inte fy skam! Bästa placeringen någonsin för Kents Hill, kul!
Igår (måndags) kom Fredrik hem och hade Fille med sig. Nu har han springbreak hela mars!
Sakta men säkert fylls huset med folk igen. Ikväll landar Yoona, Filips tjej(kompis) som ska vara här till den 16:e mars. Och i nästa vecka kommer äntligen farmor och farfar igen! Då har även Ida och Olle lov.
Tyvärr funkade det inte för Toja att ladda upp bilder när hon var snäll och gästbloggade, och hennes bilder är på en annan dator, men här kommer allafall några bilder från deras sista dagar här...
Sol och värme, så skönt! Här pressas det för fulla muggar.....Mange fixade goda drinkar:)
På onsdagkvällen åkte vi till Texas Roadhouse och käkade middag. Martin fick en rejäl stek som han sett framemot.
Äntligen mådde Ivar bra!
Torsdagen blev en repris på onsdagen med sol och bad under dagen. På eftermiddagen åkte jag, Toja och Malin iväg för att shoppa det sista. Mange spelade golf med Tobbe och på kvällen grillade vi hemma.
Kvällens grillmästare, Mange och Martin. Det bjöds på hamburgare, pommes, cole slaw mm
Hela gänget, tyvärr urdålig bild med lysande ögon på de flesta:)
Kusinerna:)
Det har varit så kul att ha er alla här, kom snart tillbaka! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: syster Malin

Ja, du behöver inte tjata att vi ska komma tillbaka i alla fall, vi börjar spara direkt till en ny resa:))Det var inte alls roligt att komma hem igen, kallt var det och huset känns såååå liiiitet;) Som en liten hundkoja ungefär:) Tack så mycket igen <3

2013-03-08 @ 08:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0