Sommarlov!

Äntligen är Filip framme i Tokyo! Har ännu inte hunnit prata med honom, men Yoona sms:ade kl 04:00 imorse att han landat, skönt! Det är kväll där nu och jag såg på facebook att de är ute och äter middag. Så kul för dem att äntligen ses igen! Fick den här bilden bl.a, coolt, jag vill oxå åka till Tokyo
Filip hade lite tur tillslut ändå. Han träffade på en kille som han hängde med på kvällen när de fick åka o sova på hotell istället för att lyfta mot Tokyo. Vid incheckningen dagen efter ville de sitta bredvid varandra och eftersom han åkte i economy extra så blev Filip uppgraderad :)
Alexandra och Rebecca är hemma i Skänninge igen och deras resa gick bra utan förseningar. Det var dock lite stressigt vid incheckningen här i Tampa. Jösses vilken kö! Sen hade de lite övervikt, men det packade vi snabbt om.
Aldrig kul med avsked, men lite lättare när man vet att vi ses ju snart igen!
Tobbe, Åsa, Oscar och Sandy har oxå lämnat Cory Lake och åkt till Sverige. Oscar kommer inte tillbaka i höst, utan ska för första gången i sitt liv bo och gå i skola i Sverige! Spännande och kul för Oscar, men tråkigt för Ida och oss.
I lördags hade vi en liten avskeds och lycka till middag på Kobe hela gänget.
Alexandra är fotograf, tack! Och tack Rebecca för gästbloggningen!
I söndags sågs vi igen allihopa då vi var och tittade på Ida som uppträdde. Hon går och tar sånglektioner på Excel Music, och nu hade de sin vårkonsert. Hon var jätteduktig! Hon sjöng Gravity av Sara Bareilles.
 
Men nu är det ganska tomt här hemma. Vilken tur att nya gäster anländer redan nästa vecka! Då kommer fam Wennerberg till oss och stannar i 2 veckor. Efter midsommarfirandet åker vi till Miami och Key West, ska bli superkul! Och mer kul är att fam Nyberg kommer oxå! De har sitt hus kvar här och behöver fixa lite med det, och så passar vi på att låna med oss Alicia på vår roadtrip, perfekt! Men först ska vi fira midsommar tillsammans allihopa och vi blir ett härligt gäng då även fam Nordberg kommer. Mycket kul att se fram emot!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0