Polis, förseningar och allmänt oflyt

Det är inte alltid allting går som det ska. Filip har verkligen fått känna på hur allting bara går fel. Det började i fredags förra veckan för honom. När syskonen Keussen varit här, har han varit tvungen att jobba, så han har inte kunnat vara med på allt kul de hittat på tillsammans med Alex o Rebecca. Men å andra sidan har han tjänat pengar och när han fick sin lön i fredags var humöret på topp. Han fick dessutom sluta tidigare på jobbet, och ringde mig glad i hågen och berättade att han skulle följa med Josh och några polare på konsert. Keussen & Co var ju i Orlando, så det passade ju bra. Filip kom hem, duschade och bytte om och blev upphämtad här hemma, klockan var då runt 15-tiden. När klockan är 17, ringer Filip och berättar att han blivit "arresterad". What????!!!!
Då visar det sig att han stått med en mugg öl och en civilpolis kommit upp bredvid honom och en annan kompis och här måste man vara 21 år för att dricka alkohol. Så, en rapport skrivs på plats och de måste lämna området.....Så ingen arrestering så sett.
Kan säga att det var ingen munter Filip som kom hem......Han hann vara på stället i knappt en halvtimma.....och hann väl knappt ta mer än några sipp av ölen.....Men såna är reglerna här! Sen tycker man ju såklart att det var en jäkla otur att polisen gick på just Fille och Matt av alla människor.....De var ju inte ensamma där om man säger så......
Så vad som händer nu vet vi inte riktigt. Han måste ringa till polisen och det kan bli böter eller ett par timmars samhällstjänst eller nåt för att få bort detta från hans register, så ingen större fara, bara jäkligt onödigt.
 
Nu är han allafall på väg till Japan! Freddan skjutsade ut honom till flygplatsen igår morse. Kl 09.15 lyfte planet till Houston och därifrån hade han direktflyg till Tokyo. Kan ju säga att jag blev något förvånad när Fille ringer mig senare på eftermiddagen. Då har de lyft från Houston, flugit i ett par timmar, för att sedan vända tillbaka till Houston! Fel på flygplanet! Sen följde en lååååång väntan med olika direktiv. De fick en ny tid att lyfta 18:30, men efter mycket om och men, och flera timmar sittandes på flyget vid gaten, så kom de aldrig iväg. Det var folk som lämnat flyget och sen fick de aldrig ihop rätt bagage med rätt antal passagerare så ingenting stämde. När de väl kunde lyfta så var det försent, för då skulle de landa i Tokyo när flygplatsen stängt....
Så, av planet igen! Köa i ett par timmar tillsammans med alla andra frustrerande människor, kan tänka mig kaos. Hotell och matkuponger skulle fixas till alla, och klockan 00.30 fick jag sms av Fille att han var på hotellet.
Nu håller vi tummarna för att han kommer iväg kl 13.00 idag istället. Direktflyget tar 13h 20 min, och han har redan varit på resande fot i ett och ett halvt dygn utan att kommit längre än till Texas.......Lider med honom!
 
Nu är det inte bara Filip som träffat på farbror polisen. Igårkväll åker Ida och Wendy iväg på Idas elmoppe mot Publix. Deras favoritserie Pretty Little Liars hade premiär igår, och de skulle köpa hem lite godis. De blir stoppade av polisen som säger att de inte får åka på moppen, så han ger dem en varning och säger att vi måste komma och hämta upp dem. När Freddan kommer dit, så har polisen redan åkt, så allt känns väldigt oproffsigt och dessutom oklart?! Vad är det som gäller egentligen?!
Senare på kvällen ringer polismannen till mig och ber om ursäkt. Förklarar att hon visst kan åka på sin moppe, bara hon följer trafikreglerna.......
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Men jisses så struligt! Lider med Filip, så störigt när det strular när man bara vill komma iväg! Bra att han kom iväg tillslut o dessutom fick en reskompis;)
Här har iaf tjejerna kommit hem, oordningen är återställd......
Fina grejer de hade med sig hem till oss.
Polisen verkar på hugget i Tampa, så ta det lugnt;)
Kram

2013-06-12 @ 22:30:07
Postat av: Nina

Herregud vilken röra!!!
Var rädda om er, KRAM

2013-06-12 @ 22:40:25
Postat av: Toja

Jisses vilken soppa - nu kan det väl ändå bara bli bättre. Hoppas Fille får en härlig tid i Japan.
Kram kram

2013-06-13 @ 10:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0