Ida´s födelsedag och resten av veckan

I måndags fyllde Ida 16 år! Klockan ringde 05:30 och då smög familjen Åkermark upp och sjöng för Ida. Alexandra och Rebecca fick oxå stämma i när de vaknade upp, de delar rum med Ida nu när Keussens är här.
På kvällen blev det stort kalas, hela 15 personer var vi på kalaset!
Filip, Patrik, Oscar, Olle och Rikard
Fredrik, Åsa, Niklas, Alexandra, Sara, Tobbe, Jonas, Rebecca och Ida.
Trots att hon inte fick någon bil i födesedagspresent så var hon jättenöjd med sin dag:) 
 
Här har varit uselt väder hela veckan.  En stranddag blev det faktiskt för ungdomarna, och trots att det var regn här i Cory Lake då, så hade de turen att solen sken ute i Clearwater. Det har hunnits med shopping i Ellenton och igår var vi i Brandon. Igår regnade det i stort sett hela dagen, och första stormen för säsongen drog förbi, Andrea hette hon. Paddlat kanot på Hillsborough river (i ösregn) har de oxå hunnit med.
Just nu är det bara jag och Molly hemma. Hela gänget är i Orlando och roar sig i en vattenpark. Filip jobbar dock, och Olle slutar inte skolan förräns kl 14, så han är inte heller med. Men Ida var klar redan kl 10.00 och nu är det sommarlov här! Underbart men lite smått ofattbart!
I onsdagskväll fixade syskonen Keussen middagen. Det bjöds på potatismos, köttbullar och gräddsås, supergott!
Teamwork i köket. Sara vispar mos och Fille o Rikard steker köttbullar
Patrik diskar undan...
Rebecca redo att hugga i!
Hungriga!
Efter middagen blev det volleyboll match i poolen i regnet....
Fast vissa valde att chilla istället
Ikväll är det dags för highschool match igen. Den börjar inte förräns kl 21:45, så kvällen blir lugn för mig och Olle allafall. Freddan är ute i St Petes med kunder och kommer hem imorgon och imorgon åker syskonen Keussen hem.
Kan tänka mig att Alexandra, Rebecca och Sara kommer vara trötta ikväll, efter en dag i vattenparken. De var nämligen på fest igårkväll och kom hem kl 03:30 imorse......
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0