Tisdagkväll

Då var även vår helgledighet slut......Olle och Freddan kom hem igårkväll, lagom till efterrätten.  Ida och jag bjöd över Tobbe o Co på middag, det var vår tur nu. Det här var Olles sista matcher med sitt Tampa 2000 lag. Nu ska vi hitta nytt till våren/hösten. Förmodligen kommer han spela i Ellenton, verkar vara något på gång där, vi får se. De förlorade de flesta matcherna i Buffalo, men avslutade med en vinst.
Adeline satt så nöjd och glad hos Freddan :)
Idag har jag och Adeline hängt en stund. Ida och Petra var iväg och gjorde naglarna och Tobbe, Åsa och Martin spelade golf. Även Sandy var här och busade med Molly.
Fullt ös i sängen....
När Petra och Ida kom hem så fick jag ett ryck och åkte till Ikea. Vi gör en liten makeover på terrassen. Vi har köpt en ny tv som vi ska ha där, det satt en gammal tjocktv där som vi fick med i husköpet. Den har inte fungerat så bra, så nu äntligen ska det bli ordning. När tv:n väl kom hemlevererad, och jag hade killar här som skulle installera och hänga upp den, så funkar den inte. Hur irriterad kan man bli?! Nåväl, ny tv kommer imorgon, och killarna som ska hänga upp den kommer tillbaka på torsdag. Det blev nya fräscha kuddar och en matta mm. Soffan är oxå ändrad. Vi hade ett extra hörn ståendes i garaget, så nu blev det en hörnsoffa, kan ju passa bra nu när vi får gäster och blir många som ska få plats. Dessvärre är sittkuddarna mindre fräscha, måste försöka hitta ett sätt att tvätta dem. (Ej avtagbara...)
På tal om gäster! Vi har väldigt mycket kul att se framemot! Först nu så kommer Malin, Martin, Ivar, Hilma, Toja, Mange, Simon och Sara. Bara 3 veckor kvar! Efter dem väntar vi Farmor & Farfar. Det kan bli besök av släkt från Norrland. I maj väntas hemliga gäster, och till sommaren hoppas vi på ytterligare fler....Men även november är nu bokat. Äntligen så kommer Sophia, Johan och Britt-Mari, så kul! Och så ska vi själva ut på roligheter, bla Las Vegas och Barcelona är inbokat!
Freddan åkte vidare redan idag och kommer hem på torsdagkväll.....
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Halloj!
Va snyggt det blev med soffan! Tänk vad det gör med en matta o lite kuddar;) Och med ett hörn förstås! ;)
Ha det bra!
Kram

2013-01-23 @ 12:06:41
Postat av: syster Malin

Ojojoj där kommer vi trivas! Jättesnyggt:)) Kram!

2013-01-23 @ 21:32:41
Postat av: Toja

Mycket snyggt - där ser vi fram emot att hänga.
Hemliga gäster??? Åhhh vad jag blir nyfiken.
Det är nära nu...... dagarna går fort, veckorna går fort. Men den 15 februari får vi stanna tiden eller åtminstone sakta ner den lite.
Kram kram

2013-01-24 @ 17:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0