Fullt hus!

Som vi väntade i fredagskväll. Flyget skulle landa kl 18, men de landade först kl 19. När de väl landat så gick det inte att få upp flygplansdörren, så de fick sitta i ytterligare 45 min och bara vänta. Sen hade de inget vidare flyt med varken passkontroll eller vid biluthyrningen. Men så tillslut kom de äntligen, och då hade klockan hunnit slå 23.00. Det blev en sen middag, men ack så trevlig:)
Lördagen vaknade vi ändå ganska tidigt, och efter frukosten gick vi alla ett varv runt sjön. Sen blev det brygg-och poolhäng tills Melodifestivalen började. Martin och Mange fick äran att koppla in vår AppleTv som jag köpt för ett tag sen.
Bubbel i dubbel bemärkelse......
Redo för Melodifestivalen:)
Jösses så mycket godsaker de packat med sig! Jag skulle kunna öppna en mindre butik, men det kommer väl ta slut i ett nafs ändå...Inte bara godis, utan även Lingon grova, leverpastej, makrillfilé, maizena, böcker, tidningar och massa annat fanns i väskorna. Lycka!
Efter melodifestivalen åkte vi över till Tobbe & Co som även de har huset fullt. Vi var totalt 26 personer! Vi gjorde det smidigt för oss och beställde pizza och vingar till alla.
Sen hade vi pingisturnering, Toja vann tjejgruppen och Mackan vann i killgruppen. Efter det blev det ett antal omgångar rundpingis. Superkul!
Petra, Martin, Adeline, Oskar och Mackan åkte hem till Sverige i morse, så det blev ingen jättesen kväll.
Stackars Hilma har haft feber i dagarna 2, nu håller vi tummara för att hon ska känna sig bättre imorgon. Hon har vilat här hemma idag, och vi andra har varit på shoppingtur. Det blev besök på TJMaxx och Wiregrass där vi även käkade lunch på GrillSmith. Malin, Toja och jag gjorde även ett snabbt stopp på Marshall´s.
Ida, Sara, Olle och Ivar är på bio just nu och vi andra slappar framför tv:n. Blir nog en tidig kväll, då det är skol-och jobbdag för vissa av oss imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0