Underbara JUL!

Det började ju lite dramatiskt som alla säkert vet vid det här laget. Ida stackarn hann inte med flyget från Washington, då det blev försenade från Frankfurt. Att hinna igenom tull och hela köret på mindre än 1h är inte möjligt i juletider. Givetvis flögs ingen tid in, och inte heller blev flyget till Tampa försenat som jag gick och hoppades på. Så Ida fick tillbringa en hel natt, helt ensam på Washingtons flygplats. När vi väl funnit oss i att situationen var som den var, och Ida faktiskt blev på gott humör igen, så upptäcker vi att på hennes nya boardingpass så står det att hon är inbokad den 25:e och inte 24:e som det skulle vara. PANIK igen! Tackolov att det löste sig och hon fick rätt boardingpass med rätt datum. Då var klockan 02,00 på natten och vi skypade. Ida roade sig så gott hon kunde, kolla in hennes blogg om ni inte redan gjort :) http://idaakermark.blogg.se/
Där har hon även lagt in fina kort från Julafton och Filles födelsedag.
Nåväl, klockan var runt 12 på julaftons förmiddagen när Ida äntligen kom hem! Så skönt att se henne igen ♥ Hon var riktigt tapper, och orkade hålla ut ända tills klockan 22 på kvällen!
En snabb dusch, sen äntligen julstrumporna.
Biljetter till Lightning matchen den 29:e mot Rangers +  julstrumpor till alla :) Kolla in Yoonas blogg för fina bilder! http://yooninja.wordpress.com/
Hög tid att fira Filips födelsedag! Presentöppning och fika med tårta och kakor. Vi hade hunnit baka på förmiddagen när vi väntade hem Ida.
Först väcktes han med sång och frukost på sängen som vanligt :)
Grattis Filip på 19-årsdagen! Han fick pengar, presentkort, Daniel Wellington klocka, mobilfodral i skinn, boken Status 12, och en helt fantastisk Scrap book som Yoona gjort. Från deras första date tills idag.....över 2veckors jobb hon lagt ner på den.
Sen började vi förbereda för julbordet. Vi fick nog med det mesta, skinka, Jansson, omelett, sill, köttbullar, prinskorvar, ägghalvor, ostbricka mm. Julmust och nubbe. Yoona gillade allt! Även messmör som Ida snällt köpt med sig.
Efter det blev det Kalle och hans vänner och en massa godis......
Myyyyyyyyys
Och sen kom TOMTEN!
Här väntar vi med spänning....
HOHOHO
Alla måste varit väldigt snälla, för det var en massa fina presenter som delades ut.
Det här fick jag!
Och inte nog med det, sen spelade vi Julklappsspelet, så himla kul! Mycket bra presenter där!
Här provar Filip en av de han fick:)
Idag har vi bara hasat runt i mjukiskläder och bara varit. Spelat spel, ätit godis och ätit lite till.
Nu kollar alla på The Holiday och äter Ris a al Malta. Olle har åkt till Ty, för de ska åka till stranden imorgonbitti.
Freddan ska jobba och vi andra får fortsätta julmyset. På fredag kommer fam Andersson!
God Fortsättning på Julen önskar vi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0