Måndag

En ynka vecka kvar tills alla barnen är hemma och ska fira jul! Som vi längtar. Yoona har varit här i helgen, men nu har hon åkt till Puerto Rico för att hälsa på en kompis. Yoona, Filip och Ida landar den 23:e december, eller Ida landar så sent som 00,35 så det har ju faktiskt hunnit bli Julafton då.
Igår gjorde vi köttbullar, ca 180 st rullades och stektes, så nu ska vi väl klara oss. De blev supergoda!
Ska köpa skinkan, men annars fixar vi resten av julmaten på Julafton.
Har även några julklappar kvar att köpa. Olle och jag åker nog iväg i eftermiddag så han får köpa sina. Håller på att slå in de vi hittills köpt, och det tar sin lilla tid.
Imorse vaknade vi till kyligt väder. Från att ha varit bortskämda med 28 grader och även varma nätter, så kändes det skillnad när det imorse bara var 4-5 grader.
I lördags var vi och såg Olle som spelade 2 matcher, en förlust och en vinst. Olle fick följa med Joey på sin första fotbollsmatch igår. Tampa Bay Buccaneers förlorade tyvärr, men de hade jättekul. Fick sitta i en svit och blev serverade mat och dryck, lyxigt.
Nu ska jag återgå till julklappsinslagningen! Ska sätta på julmusik så jag kommer i stämning :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Farmor o Farfar

Köttbullarna såg inte pjåkiga ut! Kan tänka att många kommer att gå åt på julafton !tror att vi får en lika grön jul som ni i år. Kramar till er alla!

2013-12-19 @ 21:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0