Besök och julbestyr

I torsdags fick jag trevligt besök från Mantorp, Sverige!  Barndomskompis Ingela från Hogstad med sin familj. Så himla kul att träffas efter en herrans massa år! De kom förbi på en snabb fika, men vi hann med att prata gamla härliga minnen från Hogstad-tiden:) Kul!
Kändes som det var igår! Och så hade de med sig underbara presenter, TUSEN TACK!
Aladdin asken ska sparas till Julafton!
Igår blev vi helt klara med alla julklapparna! Vi har t.om slagit in allt, så himla skönt! Nu är det bara julmat som ska inhandlas innan julafton.
En av alla julklappshögar....
 
Fyra stycken julstrumpor på plats, det hänger två strumpor på första kroken:)
Idag är Olle och Freddan på hockey i Orlando, men jag och Molly stannar hemma. Ute skiner solen och det är 25grader, så kanske en stund på bryggan senare. Ikväll ska vi hem till Mia och Olof på glöggmys, trevligt.
Igår hade Olle ett gäng kompisar här. De spelade hockey i vår rink på området, sen kom de hit och käkade pizza.
Filip spelade match igår och de vann, spelar även idag. Han har haft hjärnskakning och missat en hel del matcher, men är äntligen tillbaka igen. Otäckt med hjärnskakning.
Nu är det bara 2 dagar kvar tills alla är hemma! Och bara 6 dagar kvar tills fam Andersson kommer!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Så fina paket! Härligt o va klar, vi är också klara förutom maten. Kul med besök😃 Nu ska vi gå in till Pricken o Millan o käka lite, tjohoo!🍸😃 Ha det så bra, skype snart kanske? Härligt o få hem alla barnen! Kram

2013-12-21 @ 17:55:39
Postat av: Bo Nilsson

God Jul till er i solen på bryggan (jul ? ) från oss här i Västerås som ska åka till stugan i Rörön på juldagen. Det ser ut att bli en sån där slask jul. Så att sitta på en brygga i sol och värme vore nog inte så himla tokigt bara man visste att Tomten kommer.

2013-12-21 @ 20:22:41
Postat av: Britt-Mari

Med så fina paket förstår jag att det tar tid.
Vill önska familjen Åkermark God Jul och ett Gott Nytt År.Ta det lugnt med fyrverkierierna nyårsafton så ni slipper få polisbesök.Kramar!

2013-12-23 @ 10:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0