Vi hade en Glad Påsk

Påsken är förbi och över för oss, här är det en helt vanlig måndag idag. Påskafton firade vi hemma hos Tobbe och Åsa, vi blev ett gäng på 13 personer. Vi dukade upp en rejäl påskbuffé med ägghalvor, sill, lax, omelett, paj, jansson, köttbullar, prinskorvar, påskbakelse, key lime paj, påskmust, snaps, öl, vin och massa godis såklart! Supertrevligt och gott.
Påskdagen tillbringade vi på stranden, Redington Beach. Farmor och Farfar stannade kvar när vi åkte hem framåt eftermiddagen.
Så här cool och glad blir man på stranden :)
Både Farmor och Farfar badade i havet, ynka 18 grader....brrrrrr
Nu hoppas vi att de får ytterligare 2 dagar med sol och bad, innan de kommer hem till oss igen.
Mer Sverigebesök har vi fått och får vi! Igår när vi var på stranden så anslöt Fredrik. Han har jobbat på Pullman i Smedjebacken, men jobbar nu på nytt ställe och har varit här på mässa. Han hängde med oss hem på middag och stannade en natt, kul!
Nu har även fam Spångberg landat! De bor på stranden tills på fredag, sen kommer de till oss. Men redan imorgon ska vi träffas, det blir middag och hockeymatch Lightning mot Panthers, superkul!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

18grader?? Måste varit minst 23grader! Idag ännu varmare, har nog varit i Gulfen minst 6ggr! Kjell 2 ggr. Härlig dag!

2013-04-02 @ 01:17:12
Postat av: syster Malin

Låter och ser härligt ut! Vi har underbart väder här hemma nu, har suttit ute hela dan, tagit promenad och avslutade dagen på Mc Donalds:) Angelica, Alvin o Nora har varit här hela dagen, grabbarna sover här inatt och tjejerna hos Egirs:)) Imorgon ska jag börja röja på altan så vi kan sitta där när det blir dags! Ha det så bra allihopa! Kram

2013-04-02 @ 21:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0