Hooters, hockey och Hej då.....

Imorse var det dags för Farmor och Farfar att packa väskorna och åka hem till Sverige igen. Tiden har gått så fort! Vi har blivit så bortskämda med Farfar som fixat en massa här hemma, tagit hand om Molly, och Farmor som bakat och lagat mat. Alltid lika mysigt att ha er här! ♥
Det blev ju lite otur i början med sjukdomar, men vi har trots allt hunnit med en hel del.
Igår mötte jag och Farmor upp ett gäng tjejer för lunch i Wiregrass. Efter det gick vi till nagelstället som ligger där och lyxade oss med både manikyr och pedikyr.
Farmor passade på att shoppa det sista, det gäller att fylla resväskorna till bredden:)
På kvällen hade Olle hockeyträning, Ida gitarr och sånglektion så det blev middag från Mc Donald´s, smidigt och gott.
I tisdagseftermiddag mötte vi upp fam Spångberg för och gå på hockey. Vi hann med att käka middag på Hooter´s innan matchen. Farmor och Farfar stannade hemma med Molly och såg matchen på tv:n.
Hela gänget!
Det var Lightning mot Panthers och vi fick valuta för pengarna då det blev både förlängning och straffar. Tyvärr förlorade Lightning, men det berodde på den svenska målvakten i Panthers lag som var riktigt bra!
Fler svenskar på plats
Imorgon kommer Spångbergs hit och stannar över helgen!
Idag är det grått och regnigt ute, så det får bli en innedag med tvätt och annat. Hoppas nu att Farmor och Farfar får en bra resa hem och att väskorna inte försvinner i Chicago den här gången......
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tillbaka med allt bagage och resan gick bra hem! Orkade till kl.19.00 sen blev det sängen. Vaknade 23.00 men somnade om och sov till 10.00!!!!! När hände det senast! Tack för en härlig tid med er alla! Så underbart vi har haft det! Längtar till nästa resa! Träffat Henrik ,Klara,Alma och lilla Maja och haft en så trevlig kväll, kanske dragit några riktlinjer till nästa år? Kramar till er alla, från oss!

2013-04-07 @ 00:05:01
Postat av: syster Malin

Jaa, vi har ju haft hockeydrama här oxå, tyvärr räckte inte LHC till men vi har hejat och hoppats in i det sista! Jag har jobbat sen i onsdags så idag blev det sovmorgon till 12!! En promenad på det och lite cykelfestplanering ikväll så är jag redo för skolan imorgon igen:) Skönt att resan gick bra och att väskorna är med Charina:))Vi hörs, kram!

2013-04-08 @ 15:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0